God Jul! Nu har det blivit julafton. Har hunnit med massor idag, inkl haft sönder matberedaren så det var bara till att åka till elgiganten o köpa ny. Gissa om det var fler än jag där…i vanliga fall är det lätt att få parkering utanför, där nere, eftersom merparten människor är så lata att de måste stå utanför dörren till den butik de ska till. Idag var det fullt, hade tur att få en plats i garaget då en bil precis körde.

Nå, all mat är fixad, gardinerna upphängda, granen intagen o klädd, den var fin i år!

När jag skulle ut på nattprommis med B hittade jag mobilen i jackfickan. Tyckte det varit ovanligt tyst i dag…nå. Lyssnade av ett meddelande från Cilla som sa lite käckt att om du inte har nåt bättre för dig kan du ringa, jag är vaken….modigt sagt när hon vet att jag är nattuggla. NÄ, jag ringde inte klockan halv två på nattensmiley.

Nu har jag duschat o ska gå o lägga mig tror jag. Natti natt!