Idag har vi också hunnit med en del faktiskt. Vi började prommis i vanlig ordning sen efter frukost åkte vi in till stan. Parkerade i Galleriagaraget. Tobbe fick välja kamera eller hund o valde hund. Spännande med allt folk.

Vad är det där?

Okej, du verkar inte så farlig!

Men vad gör DE där borta??

Tobbe ville dock inte gå närmare med henne! Men jag gick o kollade lite på julmarknaden, sen i NKs skyltfönster. Men iår var det inte lika fint som förra året tyckte jag. Därefter tog jag Bäzta så Tobbe fick gå och titta lite. Jag misstänkte nämligen att hon skulle tycka det var väldigt konstigt med allt i fönstren o risken är överhängande att hon skulle försöka skälla bort eller hämta nåt. Så hon fick helt enkelt inte gå närmare där det var såna folkmängder. Sen ser sig folk inte för heller. Alla ska fram först! Men Bäzta o jag stod bra till vid rulltrapporna. Där fanns en dörr bredvid en entre som jag misstänkte var till för personalen på NK för det gick in folk med jämna mellanrum strax före 12…Bäzta var också intresserad av nåt. Det var ett par där kvinnan tittade på henne med ett leende på läpparna och sa nåt till sin karl som också tittade o log, men försökte förstå vad Bäzta var så intresserad av. Där var hundar o folk som passerade o hon var helt fokuserad på något. Det är plastbiten sa jag till honom, varpå båda skrattade gott! En liten plastbit som yrde omkring. Men hon satt still!! Tobbe kom och vi gick vidare

Här tyckte jag att vi kunde gå o ta en fika, men Tobbe ville hem. Hm, jag tror jag o Bäzta får åka in själva o göra stan en dag! När vi kom hem var det en som la sig pladask på hallmattan.

Jag gick o handlade en julgran, sen la vi oss o tittade på skidskyttet. Vi har promenerat igen o Tobbe har bakat brödet jag skållade deg till igår, samt har jag bakat ut det sista av pepparkaksdegen. Nu är vi rätt nöjda. Bäzta ska få sin sista kissrunda, sen ska vi sova! Godnatt!