Idag när jag kom hem blev jag jätteglad, paketet från Jami hade kommit! Nu har hon fått sin fina nya sökrulle, o kong, så här ska kokas lammfrikadeller! Sen fick hon ny liten fårskinnskamp till. Tobbe muttrade något om omöjligheten att gå i Velam nu, där finns ju STORA kampfår….fast de har inget expanderkoppel på sigsmiley– hoppas jag! Efter att ha fixat lite fika käkat middag o vilat i soffan fick vi besök. Linda o Lukaz kom förbi. De fick leka lite i trädgården innan vi gick på prommis. Blev inte så lång som jag tänkte först. Hoppade över motionsspåret då det är rätt halt i skogen. Dessutom, där vi skulle gått vällde det ut ett dussin halvhöga barn med lika många fotbollar så jag passade det. Ledde Linda lite fint runt sjön istället. Hemma igen sen fikade vi lite. Hundarna fick tid att ge varandra lite kärlek innan Bäzta tyckte Lukaz var lite väl burdus o ruttnade. Hon kan vara på rejält o intensivt men ta för hårt o hon blir pissförbannad i 20 sek, jag lovar, man hör skillnad på lek o tillrättavisning! Nå, här kommer några bilder på….polarna krånglade med korten, provar imorgon.

Torsdag den 10/11

Sen blev de särade på och vi fikade. När de åkt sprang Bäzta o letade, när hon inte hittade honom ute heller ställde hon sig vid grinden o väntade!

Tror trots allt hon börjar bli lite mogen, för idag fick jag räfsa löv i trädgården helt utan hennes försök till inblandning! Hon var inte i rastgården heller utan hade möjligheter (även om det i så fall skulle föranlett att hon blivit instängd. När jag åkte till veterinären med Asta i denna ålder fick jag höra att det var roligt att träffa en frisk hund…så det är nog början till mognad och inte sjukdom…smiley. Att hon skulle vara trött efter igår finns inte i hennes världsbild. Tjingeling, nu ska jag laga middag!