Nu är jag ledig ett par dagar, skönt. Tog semester mån o tisdag bara för att få vara hemma o koppla av lite.

Imorgon är det kurs i belöningsteknik, andra tillfället. Jag har tränat lite med B, vi klarar lek utan störning, och har namngett några av lekbelöningarna, samt även godiset.

I övrigt är Bäzta missnöjd. Hon har inte fått träna sök på ett tag nu. Först var det kursen som vi ska på imorgon, fast då del 1. Sen förra helgen hade jag annat på lördagen då de andra tränade. Sen imorgon är det bel del 2. På söndag ska vi ev till Södertälje eftersom Anna fyller år, men det beror på om Tobbe blir utringd på jour eller inte. Kanske hinner lägga ett spår i alla fall. Det har hon fått några nu när vi inte kört sök, så hur mycket som helst ska hon inte klaga lilla fröken.

Fotograferande har det inte blivit så mycket av, men här kommer några gamla favoriter!

Nu ska jag ner o laga middag, trevlig helg på er allesammans!