Mycket och ingenting just nu faktiskt.

Bäztas brorsa var ute o på MT igår, jättebra hade det gått. Inte för att jag är förvånad. Det är en kille med mycket motor i också, precis som Bäzta. Men hans hjärnceller är nog lite mer på plats. Tror tikarna kan vara mer flippriga (jo, både två och fyrbentasmiley) jag har ju haft både tikar och hanar. Caddie var ju länge sen, och likaså Lachie, men ändå, jag upplevde dem mer sansade, frånsett testosteronet som for omkring. Tror Bäzta snart fått ur sina hormoner efter kastreringen. Dels verkade hon lugnare i Velam som jag skrev om tidigare, samt igår. Då var vi i stan o fikade på utefik på Upplandsgatan. Tobbe var inne o kikade på ny snöslunga, sen passade vi på att ta en fika. Det passerade både människor och andra hundar. Hon låg kvar. Inte ett flipper. Däremot var hon väldigt intresserad av…..plasten från ett sugrör som brukar sitta på festis-drycker….ja ja, hon är sig lik så, men hon var STILL!

Idag har vi varit o tittat på lilla Lavas Mh. Hon är jättehärlig. Det är den enda hund jag sett som håller på att trampa på sin egen tunga när hon springer. Det nismiley! Hur i hela friden hon bär sig åt för att få plats med den i munnen är en gåta! Grattis Ullis o Bosse (Buse) till fint MT o Cilla o Lava till fint Mh. Over and out, sängen ropar på mig. Natti natt!