Nu har vi kört våra första sökdagar, jättekul. Fick höra att de skulle vara trötta. Ja, ja sa jag. Hon brukar vara rätt pigg efter att vilat upp sig i bilen. Men hon somnade faktiskt rätt snabbt igår, och idag låg hon ner i bilen mellan passensmiley! Det funkar bra i alla fall. Här var ingen av figgarna rädd för henne, för att hon är intensiv, och hon gick bra i skicken. Undrade lite hur hon var med figgarna därute, om hon var närgången. Inte då, hon tog rullen o susade iväg. Men hon blir väldigt låst om nåt är galet. Hon tappade rullen på vägen in en gång, snodde runt men jag ropade in henne. När vi skulle på påvis tog hon med den. Ändå, de gånger hon sprang just där, letade hon. Det kanske är nån som tappat nåt annat också, det vet jag ju inte. Kul är det i alla fall. Vi satt idag o pratade om våra mål. När det var min tur så var det ju bara att erkänna att vår begränsning sitter i min tävlingsskräck. Hur domarna förvandlas till Gremlings precis när jag är inne på plan. Men konstaterade också att sist, i Kalmar, såg de ut som vanligt hela tiden. Kom då också in på diskussioner om mitt tempo, att jag stressar upp mig. O det vet jag. Nu har jag jobbat en del med det, men det är långt ifrån klart. O mycket är med jobbet också. Saknar förskollärare på min avdelning och saknar mest Hélènesmiley. Jag måste också börja säga nej till olika saker som jag egentligen vill, så jag inte tar på mig för mycket ansvar. Nu har jag i alla fall hittat en meditationskurs, men den var dyr. Fast om jag kan få friskvårdspeng för den så går det. Då är det 22-23 oktober. Håll tummarna. Lotto tycks ju inte ge nån drömvinst till mig i alla fallsmiley!

Nu ska jag på nattrunda med Bäzta, sen sängen. Imorgon jobb, 10-16 sen planeringstid senare på kvällen. Tisdag mattekurs, också jobbet, obligatoriskt. Sen onsdag träna lydnad, tors kommer förhoppningsvis Hélène hit, och fredag ska jag till Ullis o träna. Sen är det helg igen! Godnatt allesammanssmiley!