…Ja det är en fråga jag ställer mig idag, o fler än jag. Jojo tyckte jag skulle ta lång semester eller tjänstledigt, är nog lite slut. Vad som hänt? Jo, i morse pratade jag med Cilla på promenaden. Bäzta gick lika fint som vanligt. Kort koppel på vänster sida, då och då upplockandes nåt skräp för att få lite lön. Hon vet att hon inte får gå framför mina fötter, det gjorde hon inte heller. Inte drog hon på nåt sätt i mig heller men plötsligt faller jag huvudstupa framåtsmiley. Jodå, jag är spiknykter, som alltid. Cilla undrade hur det gick. Jag hade henne i blåtanden. Bäzta började då studsa o gurgla lite varpå jag förstod att jag måste kickat till henne när jag föll framåt. Det jag tror hände, jag såg nämligen en tablettask till vänster strax innan jag landade i backen. Förmodligen fick hon vind eller såg den sent o vände, varpå jag snubblade över henne. O pladask. Men det jag funderar lite över är varför det svartnar när jag gör sådär. Normalt ska jag ju parera o ta emot. Är ju inte första gången hon plockar nåt i sista sekund. Jag ska köpa mer Blutsaft nu o trycka i mig om det är så att jag är trött o huvudvärk o yrslig av järnbrist. Jobbigt är det men nu gick det bra i alla fall. Men när folk ser sånt här, som bara ser mig falla, ingen frågar. O så har man en rottis….säkert den som gjorde nåt tror dem. Då önskar jag att jag målat henne gul…..

Ikväll har vi varit på föredrag med Eva Bodfäldt. Att hítta On-off knappen. Det var bra tycker jag. Måste ändå tillägga att både Tobbe o jag konstaterat att vi kommit en bit med vårt slit. I söndags var vi i Velamsund o hittat en äng vi inte använt. La ett spår o vart kaffesugna. Ner till Långa raden, jag satt med B och han gick o köpte kaffe. Vågorna skvalpade, folk surrade o ungarna sprang bakom ryggen på oss i gräset. Ser ni Bäzta på bilden?

Hon ligger vid mina fötter, under bordet. Still faktiskt. Utan hotelsersmiley. Och det fick vi veta ikväll också, att om hunden ska ligga still, avkopplad, ta bort svenska språket o använd lugnet. Nån gång när de viftade för mycket (enl Bäzta) satte hon sig upp, fast besluten att det nog var henne de ville leka med. Men sen la hon sig igen. Skönt! På fredag ska Jag o Cilla ha sökteori, lördag o söndag ska hundarna få göra av med lite energi. Kul! Får se om Tobbe o Peter är lite nöjda när vi kommer hem med våra energiknippen sen, förhoppningsvis lite lugnare….

I övrigt hade jag fått ett foto av Tobbe jag inte riktigt förstår. Saknar han mitt långa hår? Tycker han att jag blivit from av mig? Eller, hemska tanke, önskar han livet av migsmiley

Nu ska jag ner o titta på Blue Bloods! Godnatt allesammans!