Innan vi åkte till Kalmar höll jag på att bli förkyld, mådde inte bra. Sa till min kropp att ” jag har inte tid att bli sjuk nu, kom igen om en vecka” . Och kroppen lydde. Förkylningen släppte. I fredags sa jag på min rast på jobbet att jag inte ville gå ut på eftermiddagen. De som var i personalrummet hajjade till. De har aldrig hört mig säga att jag inte vill gå ut, om det så blåst snöstorm o drivis. Självklart gick vi ut i alla fall, mitt “privata” jag får stå tillbaka på arbetstid. Men på kvällen blev jag snuvig värre o sveda bakom ögonen som jag nu vet innebär feber för min del. Världens bästa Tobbe fick ta Bäzta bus o jag snöt nog upp ca 40 näsdukar på ett dygn. Sen var det snart bara 20 kvar o jag skickade Tobbe att köpa nya, 200 kom han hem med, och sen dess behövde jag inte snyta mig alls knappt. Det är så, om man aldrig “drar upp”, och snufsar utan snyter sig varje gång näsan rinner, så blir man kvitt på ca 1-2 dygn. Men sen är febern kvar, och det var den till onsdagen. Onsdag kvällen gick jag på mötet på jobbet i alla fall, och torsdagen åter jobb. Tors kväll tog jag min vanliga 5 km prommis i lite för rask takt kände jag. Igår kväll tog Tobbe kvällsrundan och alla dagrundor i dag, för jag har varit på klubben och kollat på KM och stått i köket!

Nu har jag nyss tagit min 5 km o ikväll (natt) kändes det bättre, natt för jag kom nyss hem. Väl hemma så är det ju smoothie-tajm. O i natt vart det med hallon o granatäppeljuice. Mums.

Foton kommer så småningom, har ju nyss lagt in nytt fotoalbum. Men här är ett fint från Kalmar!

Satt o läste i min almanacka,några citat som brukar stå i slutet. ” Ändra dina tankar och du ändrar din värld” Norman Vincent Peale. Jo, det stämmer nog. Har en bok i idrottspsykologi med ungefär den titeln. Du blir vad du tänker. Och visst är det sant. Antingen är vi nöjda o allt är bra, eller är vi missnöjda o allt går åt pipsvängen. Har det gått åt pipsvängen, så blir det ju knappast bättre av att vi grämer oss över det resten av vårt liv. Plötsligt är det slut, ska vi då stå o vara bittra o ångra att vi inte gick vidare? Vi har bara ett liv och man kan bara ta ansvar för sitt eget. Att göra sig till offer är knappast något som gör någon lyckligare, allra minst en själv. Gör som Bäzta på bilden ovanför. Se ut på allt fantastiskt. Njut! Andas! Skutta sen vidare i livet. Godnatt allesammans!