Japp, nuförtiden ska alla ha en individuell utvecklingsplan, så också Bäzta! Undrar om jag kan ta upp det som arbetsskadasmiley. Nå, poängen från helgen var inte det jag var mest nöjd med. Men som sagt, det fanns inga reserver som jag tog upp plats för, så jag bestämde mig för att köra iaf, fast vi inte var klara. Med facit i handen kan jag väl kanske konstatera att jag inte borde kört framförgåendet, utan hoppat över det. Men ibland kan de ju slå oss med häpnad, så jag chansade men avbröt det. Det som gör att jag ångrar min chansning var att det kändes som att jag tappade henne lite där. Vi har ju kört vår länkningskedja och där har jag inte haft ff med, eftersom det inte var befäst. Även om jag är glad att jag lyckats vända henne o inte bli nedstämd så känns det som att hon tappade sitt sammanhang och fokus, det lilla som hon har…men jag vet att hon kan ligga snabbt. Nu fick vi en 8 av ena domaren där, för Bäzta hade tagit tid på sig att bestämma om matte menar ligg eller inte. Men NÄR hon bestämt sig så hade hon lagt sig snabbt. Den andra domaren gav 7,5. Inkallande kan hon också, men plötsligt ville hon återigen inte bli lämnad därborta utan följt med några steg. Dessutom verkade hon känna av att hon nog inte gjort helt rätt o nosade vid mina fötter o satte sig snett. Dåligt avslut! Självklart! En 5 av båda. Apporteringen lika. Hon tjuvade inte, vilket hon brukar kunna göra. Men ut, såg sig omkring, fast den var okänd så körde hon inte nån “ska ha själv” som hon kan göra ibland utan kom in, men snett. Tugg. Dåligt avslut, sätter sig inte ens. Hm. 6 av båda. Nu kommer delen jag absolut inte är stolt över mig själv. Jag blev irriterad o frustrerad över att hon inte släppte färgfläcken i marken. Detta enkom beroende på mig såklart. Jag borde gjort som efter ff men jag försökte och det gick inte. Man fick tydligen inte ta hunden i halsbandetsmiley, nå fick med henne till hoppet o TÄNK vilka snälla domare som kom efter för att titta på. De blockerade hennes fläck. Nu vet hon dock att det har blivit lite galet. Hon hoppar glatt och sätter sig. Men sen har hon lite bråttom tillbaka. Kommer på sig själv och sätter sig igen mitt framför hindret. Jag chansar igen o klämmer i med ett hopp. Som skrivet innan är ju inte höjden problem. Men nu var det nog för nära tom för henne så det blev islag. Fick nog ändå mest avdrag för att jag var tvungen att ge DK för att få henne att sätta sig igen. Nå, det gav betyg 5. Jag var sist och blev tröstad av ena domaren, den äldre av dem, minns inte exakta orden men jag tror att kontentan va att det kan vara så med dessa yrvädersmiley. MEN nu det viktigaste. VAD gör jag då åt detta? Jo, till att börja med så är a och o tryggheten. Vi har börjat om med platsliggningen att hon inte ska passa på att se sig omkring utan se på mig. Ett steg framför när vi la med Leya på klubben i torsdags. Belöning då hon tittar på mig och ett väldigt lugnt men bestämt nej, då hon tittar bort. Vi har också nött ingångar mer. Det jobbigaste var att i torsdags hade jag varit ute med barnen hela dagen i Nyckelviken. Även att de skötte sig exemplariskt så är de små, det är 4-5 år och några har samma energi som Bäzta. Man blir trött. Jag hade inte tänkt träna då jag fått grym huvudvärk men efter att ha vilat i soffan och ätit så var det en fröken som upplyste mig om att det skulle vi visst. O det kändes som vila att åka o träna jämfört med att ha en studsboll på fyra ben, låtandes som en symaskin på tomgång. O att jag fick huvudvärk kan jag förstå. I natt bröt förkylningen ut som jag kände av förra veckan, men inte hade tid med då. Nu feber och förkylning. Suck. Men men jag var frisk i Kalmar vilket var huvudsaken! Jag måste bara lägga in ett foto på en av lottningspriserna, det var så härligt tyckte jag

Väldigt trevligt initiativ tycker jag! O jag hoppas att det blir så, det började bra tyckte jag i alla fall, med ett godkänt på första tillfället! Må gott allesammans!