Men jag hoppas jag hinner med lite fler bad innan dess! Nu kanske jag tog i lite, det finns ju de som fortfarande har semester kvar, men det går så fort när man väl börjat jobba.

Vi kämpar på med vårt framförgående o hopp och så. Nu har lilla fröken plötsligt fått för sig att hon inte ska ligga kvar hos de andra hundarna när jag lämnar henne, utan kommer smygande efter mig. Är väl i och för sig bra att hon inte går fram o stör nån men ligg ÄR ligg. Fast hon känns inte riktigt trygg och säker än. Men vi kämpar på. Pratade lite mer med Ullis och sen också med Jojo ikväll, ska försöka hitta rätt sinnesstämning för henne. Nu sist sa jag bara att aj aj aj. ” bli inte arg nu, sa Cilla. Nej, jag var inte arg, men hon måste förstå att det inte är rätt att gå upp när jag sagt stanna. Men sen låg hon. Inte jättestabilt men hon låg. Lite som jojo sa att vi hade det nog oförskämt bra med Lexus o Asta som var så säkra i sig själva. Även om just den egenskapen emellanåt var en belastning på resten av lydnaden, kan själv! Nå, idag hade vi inte nån bra dag i träningen, så blir det ibland! När jag kom hem o käkat lite lunch var det dags att ta itu med tomaterna, och Physalisen. Tobbe hjälpte till med en del sen försvann han. Efter att ha trasslat in mig i två gigantiska tomatplantor ringer Ullis, jag hade ju sökt henne ang hur jag ska få till en trygg platsliggning. Försökte komma loss från tomaterna under tidensmiley, sorry om jag var lite frånvarande. Tobbe var alltså ute o åkte rullskidor, sa han. Men sen när jag pratat klart OCH ca 5 min senare lyckats trassla mig loss från två uppbindningslinor o snören utan att haft sönder själva tomaterna som satt här och där, då behagade han komma fram. Undrar var han hade gömt sig under tidensmiley. Nu har jag hunnit stryka lite o Bäzta har fått vara ute med Tobbe. Dags att krypa till kojs. Godnatt allesammans!