Tja, nu känns det lite bättre i rygg o nacke. Inte kul resa. Sen frågade Tobbe mig om jag ville åka till Gävle, det var nån på blocket som hade annons o sålde rullskidor. Åk du, tyckte jag på….smiley. Däremot saknar jag miljön i Hudik. Jättefint trots att jag vart lite vilsen. Nu har jag hittat en mobil med gps…Nå, ikväll har jag tränat igenom Bäzta lite här hemma bara. Kände att vi måste komma igen för vi har tappat lite. Men med två tennisbollar i fickan så blir linförigheten SÅ fin så….Nån kamplek blir det inte tal om ännu.

Jag glömde skriva en sak i inlägget från Hudik, det vart så lång ändå. På onsdagkvällen när vi skulle ta vår sista runda, så upptäckte jag att vi var förföljda. Av en liten rävsmiley. Nu ska ni ju inte tro att jag direkt uppskattade det just då. Jag var nämligen själv, o vet inte riktigt hur närgången den tänkte bli, och hur Bäzta o räven skulle komma överens. I dåläget hade jag en liten dam som gick på två ben o ville så gärna fram. Jag försökte skrämma bort räven men utan större framgång. Dock tycktes den inte riktigt uppskatta mina tjoanden, det var bara Bäzta som gick igång o ville fram. Rävungen tittade o tycktes be mig coola ner, o började leta på marken efter matrester. O det fanns det, rackarns var folk skräpar ner! Nå, Räven såg frisk ut det lilla jag såg, det började ju bli riktigt mörkt.

Detta löptränande har förresten satt sina spår på Bäzta. Idag skulle jag gå ut på eftermiddagen, det var fortfarnade varmt, men jag ville ha ett par andra shorts så jag bytte, o tog knytskorna istället för sandalerna. Bäzta vägrade! Hon la sig platt på marken. Men när jag insisterade o hon inte fick nån sele på så följde hon med mycket tveksamt. Lilla skruttan. Hon fick vila lite. Men hon hade nog kunnat springa nu ikväll, för jädrans vad pigg hon var. Men även hon förtjänar en vilodag eller två. Imorgon ska jag cykla ner till stranden o sola o bada lite. Godnatt!