Jag ska bytasmiley. Hädanefter ska vi inte åka Tobbes volvo utan jag ska köpa häst o vagn o så ska vi kajka runt som Albert & Herbert. Vet inte varför jag får ont i ryggen av Volvon. Det går lite bättre om jag kör själv, så det är väl passagerarstolen som är dålig. Fast förra året körde jag iofs från Ö-vik, o hade skitont vid Gävle så vi fick byta. Att byta bil är det inte riktigt ekonomiskt läge för heller. Nya lån som ska tas, o räntorna stiger ju nu. Undrar om man kan byta stolar bara? Nå, nu vägrar jag lämna Nacka åtminstone imorgon. Idag har vi trots allt varit en sväng för jag behövde hinkar till några växter men sen låg jag på strandmadrassen i gräset ett par timmar. Tobbe tog med Bäzta till Velam o joggade två varv, eller rättare sagt 1½. Det var fel, tyckte hon. Det är inte han som ska springa, han brukar gå omkring o titta på fåglarna. Men efter att ha försökt döda kopplet så följde hon med. Sen ny dödsprocedur inför varv 2. Man kan springa ganska långt varv har jag förstått, men att springa 2 går intesmiley. Nå, jag har fått mina byxor upplagda, Jojo var snäll o hjälpte mig att måtta imorse när hon var här o hämtade sin bilbur, o Tobbe tog upp maskinen ur källaren innan han stack iväg o sprang. Jag har också hunnit göra mer müsli till imorgon bitti. Är jag inte bättre imorgon blir det naprapat i veckan.

Konstaterade ikväll när Tobbe o Bäzta kom hem, att det redan då var mörkt. Tråkigt. Klockan var runt 22. I Hudik var det ljust fram till ca 23, det var sista halvtimman vi promenerade hem på måndagkvällen som det blivit mörkt. Nå, jag som vanligtvis är nattuggla tänker faktiskt gå o lägga mig nu, det får man göra när det är mörkt- så kanske jag är pigg imorgon bitti. Godnatt!