SÅ tokigt det kan bli. Och vad Tobbe o jag flinade sensmiley. Det var nämligen så att för ganska länge sen, typ nåt år eller 2, så lånade vi film av Cilla o Peter. Pirates of the Caribbean. Jag blev väl ingen dyrkare så, men gillar den tiden, o härliga skepp mm. Nu hade Tobbe sett att HMS Bounty skulle vara i stan. Den har ju varit med i filmerna. Jag ringde o kollade med Cilla om de ville hänga på. Jadå, så vi skulle sluta upp i stan. Peter hade dock lite andra datum, han hade sett att båten skulle lämna stan vid 18 så vi skulle nog inte få gå ombord. Skumt tyckte jag men ok. Vi åkte in i alla fall. När vi väntat ett par minuter bara ringer Cilla. Jag säger att vi är vid det gula parasollet. Sen tror jag Cilla ringer tillbaka efter ett tag o frågar…är det den lilla träbåtensmiley! Med besvikelse i rösten. Ja, vilken annars undrar jag? Tja, de hade missat den lilla detaljen om att båten varit med i piratfilm…eller sov de igenom filmernasmiley

Här är två kort först på deras piratskepp.

Är inte helt säker vilket av dessa skepp de velat gå ombord på….men här följer HMS Bounty Vi betalade en 100 lapp per person o gick ombord. Det var så läckert tycker jag, o kunde inte hejda mig “Cilla, tänk att få leka här på riktigt en heldag”! LEKA??? Ja, med riktig rekvisita o kasta folk överbord o fäktas! Nå hon såg inte helt missnöjd ut när jag bad henne ställa sig vid rodret

WOW; hållit i samma som Marlon Brando o vad hette han….Johnny Depp…sorry. Ja, o några andra…Men vi hittade faktiskt några som matchade bättre i kläder än vi
Sen hittade vi kojplatserna. Tja, det var ju inte några långa sjömän direkt. Cilla konstaterade att hon skulle vilja se Peter el Tobbe sova i nån av dem

Men jag är liten, jag skulle kunna få platssmiley!

Fler bilder tog jag men orkar inte lägga in nu. Jo, en bild på Världens underbaraste Meja, som undrade om jag tänkte bjuda på nåt gott

Ledsen gumman, hade inget med mig! Lava var också med in, men de fick inte följa med på båten. Det får nog bara skeppskatter!

För övrigt idag så har lilla Bäzta gjort nytt påvis så Tobbe kunde nacka ännu en råtta med spaden! Tja, Bäzta skulle nog gladeligen klippt nacken eller ryggen av den själv, men får inte för mig, för jag tycker det är så äckligtsmiley! Glad att förbudsträningen tycks funka i dem lägena. När vi sen gått in en stund o sen ska fika undrar jag varför inte Tobbe kommer. Ibland håller han på att löjla sig med hunden. Det jamade nämligen från källartrappan. Bäzta är lugn först det är därför jag tror det är Tobbe. TUR att jag inte öppnade dörren för då hade nog INTE förbudsträningen funkatsmileyTobbe svarade nämligen-från ÖVERVÅNINGEN! Det blev så att jag tog ut Bäzta på farstutrappan o Tobbe fick äran att släppa ut katten. Trodde att han tagit den från tomten. Nä, han hade släppt den på baksidan, varpå den kom fram o jamade när vi satt o fikade o Bäzta blev RABIAT! MEN hon satt sig på sitt, och satt kvar. Sen följde hon den med blicken. Skitsur var hon, men hon försökte inte hoppa över. O katten är coolsmiley, gick som att den ägde trädgården o hela huset. Förstår att Bäzta var sur med den svanshållningen.Det är HENNES trädgård, hon bor där, inte katten! En jättefin mönstrad förvisso. Men jag är allergisk, den får INTE flytta in till oss. VARFÖR kan folk inte ta hand om sina katter!!!?? Våra hundar föds inte med halsband o koppel o vi bor vid kraftigt trafikerad väg. Dessutom har vi sett en räv stryka omkring. Suck stackars katter.

Nu är det sovdags. Imorgon ska lägga upp ett par byxor, o sen kanske hämta mitt regnställ om jag har tur. Natti natt!