…o han blev faktiskt lite nöjd tror jag. En del i dörren VAR faktiskt felmärkt. Jag letade frenetiskt efter någon del som skulle heta 30. Jag hade 2 st 32 som inte såg helt lika ut. Men de har ju rätt, eller hur var detsmiley. Efter att ha letat o lusläst så var det en av dessa 32 som borde hetat 30. sen gick det hur bra som helst. Tobbe hade fixat mycket när jag var o tränade, sen har vi hjälpts åt o fixa lite. Men han är ju så lång så mycket av takdelarna gjorde han, o jag fixade iordning isolerplasten så han bara tryckte i lister o satt upp- teamwork. Sen är en mätt soldat en glad soldat, som är en bra soldat!- så jag grejjade käk mellan varven. Éfter att ha fått upp det klart så blev det lite fotboll. Tänkte lägga in fler kort, men nu är ugnen varm så jag ska göra lite rabarber o jordgubbspaj först! Lägger fler o skriver mer senare!