Idag har vi fortsatt fixa, o ikväll var jag o tränade lite lydnad med Jojo. Bäzta verkade inte helt ok, jo hon jobbar men sackar lite. Verkar trött, mycket flåsig o dricker mycket. Skulle ha sprungit också men hon fick hoppa över det, för hon hoppade frivilligt in i bilen och la sig däckadsmiley. Inte likt henne! Nog för att hon är helt på o helt av o inte riktigt har nån mittemellanknapp. Men när vi kom hem så gick hon o la sig på övervåningen direkt. Jag var ute o sprang själv, inte kul alls, sen när jag gick in var hon i skinnsoffan som hon ärvt av Asta….Nu har hon varit ute o kissat o sen la sig igen. Hm, tempas imorgon. Nå, jag pratade med Jojo som fick ta av Scaliboret på Leya för att hon också fick diffusa symptom. Nu tog jag av ikväll, imorgon ska hon badas, o sen får vi se hur hon mår, om hon ska tempas eller bara vila. Eller hade hon helt enkelt en mindre bra dag. Vi har haft koll, så nån råtta har hon iaf inte käkat upp nu!

Nu finns också kort inlagda i fotoalbumet. I förra inlägget är det länkat direkt.

Godnatt!