Åh vad härlig dag! Sov inte så rysligt länge, gick väl upp vid 9. Har hunnit med en hel del. Till att börja med har vi satt upp största delen av växthuset. När vi gjort första gaveln, bakgavel är det dags för frontgavel. Rätt var det är säger Tobbe; “Då kan vi ju gissa att det är felvänd här också”. Detta får mig att hajja till. Det är nämligen ett “riktigt” växthus, inte 200:- från snabbkedja. Nä sa jag, det är nog inte felvänt du har nog läst fel. Visade mig och jag visade tillbaka på lilla symbolen i hörnet som visar på om den är ritad sedd inifrån eller utifrån. Jag fick fortsätta själv sen…smiley

Det är väl det som är bra egentligen. Tobbe är van o blev lite nonchalant, utgick från att de felmärkt. JAG med min etta i matte litar HELT på att de gjort rätt o att vi måste gjort fel. Här gäller det att ta tid på sig o lusläsa, för de har ju gjort rätt…. o så var det också. Så småningom kom dock Tobbe tillbaka o hjälpte till med sidorna, o utgick från att de faktiskt gjort rätt. Fler bilder i fotoalbumet klicka här. Efter att ha fixat med detta i stort sett hela dagen o Bäzta vilat efter morgonprommisen var det dags att spåra. Idag la jag ut det, o Tobbe tog ett varv på motionsspåret, gåendes, under tiden. Efter att jag käkat äggmackor o kaffe var det dags. Lilla fröken B har ju innan fått lite för mycket lov att lyfta på snoken på hårt underlag för att jag tyckt synd om henne i den vassa mossansmiley. Nu är det ju slut med det, o även Tobbe fick en lektion. Näsa upp, stå still, ner med snoken igen o hon får spåra vidare. Idag gick det bättre. Igår vart hon sur o tyckte att jag kunde spåra själv om jag var så jävla grinig. Nu tycktes hon inse att ok, det är väl bara att gilla läget. Paradiset är över, nu är det arbetslägersmiley. Högsta betyg blir det väl kanske inte men jag är nöjd med att hon tycks fattat vad som gäller. Jag hade gödslat med apporter också så mycket lammstek blev det! Tur sa Bäzta, eftersom hon ju inte fått nåt käk heller…..

Är det en skitgps han köpt…?

Hm, fick han med sig Bäzta…

Jodå, vilken tur….Nå, fler bilder kommer i hennes fotoalbum snart. Här är sista för ikväll

Spåret var ca 500 meter drygt enl Gps;en. Bäzta var bara delvis nöjd. När vi selat av skulle hon ändå vidare på mitt utgående, men vi klappade bara om henne att hon var duktig som visade o sen gick vi en annan väg. Väl hemma serverades middag o sen var det bara till bädden o snusa. Nnu finns bilder i album, klicka här. Godnatt!