Håll undan för räkor och kyckling i sommar…..För ett tag sen la jag ju in fågeldansen, hittade inte nån räkdans. Fågeldansen var ju tillägnad Sussi stackarn som fick en dålig kycklingbit på en snabbmatskedja stockholmsbarnen lär sig säga namnet på innan de kan säga mammasmiley. Jag åt i onsdags en smörgåstårta med räkor jag skulle hållit mig ifrån. Det räcker med en dålig räka… fast det smakade inte konstigt o jag var grymt hungrig! Men efter att ha ätit o sen tagit Bäzta ur bilen (skyddad från ståhejet) så tog vi en prommis på ca 1 km. Som tur var gick vi inte långt för efter halva sträckan började jag känna mig lite matt i knäna. Hade ju tänkt gå lite längre egentligen. Men efter ytterligare en bit så vek sig knäna, kände mig ïllamående o magont. Tog mig tillbaka o in med Bäzta i bilen igen, o sa till Tobbe att det var läge att åka ganska omgående. Var tvungna att handla lite o Tobbe fick äran att gå in på Maxi hemma. Jag satte mig hos Bäzta med öppen baklucka o frös, i 29 graders värme. Så jag tog på mig filten o folk som gick förbi tittade inte lite på mig! Halv fem mådde jag pyton ff o bestämde mig för att hjälpa till, så jag gick ner o tog ett glas juice, sen hann jag lagom upptill badrummet tog baljan i knäet på muggen sen kom det både upp o ner en gång, därefter var det lugnt. Efter att ha ringt o sjukanmält mig somnade jag om, hade ju inte sovit så mycket. Dagen förflöt lugnt i trädgården på ett lakan med filt om mig o Bäzta som vakade över mig, så inget händesmiley. Fredagen var jag också hemma för att vila upp mig. Hade ju svält mig själv under torsdagen för säkerhets skull, drack bara, så jag var rätt matt på fredagen också, sov till kl 10! Men efter 13 snåret piggade jag faktiskt på o kunde gå en liten runda med Bäzta o sen fixa lite hemma. Då fanns det också hopp om denna lördag som var alldeles nyss faktiskt.

Lördag var nämligen inbokat för träning! Ullis slängde in några av sina, Bäztas syskon, i bilen o så gjorde Elin med syster från Uppsala o vi sammanstrålade i Haninge vid Statoilmacken med Cilla o Melinda. När vi hittat dit vi skulle, dök också Jojo upp. Det har varit en varm dag. Melinda har ingen optimal hundbil utan hon fick slänga in sina kineser i min. DET tyckte INTE Bäzta om, vilket hon upplyste gästerna. Varpå JAG upplyste Bäzta om vem som bestämmer över vilka som ska få vara i bilen- detta upplysande resulterade i en utspilld vattenskål som hon faktiskt fick skylla sig själv för. Men sen fick de vara där, utan minsta knorr från hennesmiley. Medan de andra delade upp spåren o Melinda skulle gå Bäztas så visade det sig att jag inte behövde lägga nåt. Ok sa jag, då gör jag tårtan under tiden. Så efter de kom tillbaka käkade vi midsommartårtan då istället.

Hur det gick? Jo, det gick rätt ok tyckte jag med tanke på värme o torka o så. För att summera det hela så ska jag inte vara så förstående, Bäzta har skött sig, men jag förstod att hon inte ville gå med snoken i den där torra hårda mossan, vilket jag inte får förstå. Så det lovade jag att låta bli. Sen har jag fått en liten dos, nä det ska jag inte skriva, men lite mer jävlar anamma ibland. Jo, jag har fått en Ullis-dos. Även om jag håller Bäzta kort så kanske jag ibland ändå tolererar lite för mycket nonchalans. Elin har fått Ullis-dos tidigare. Nu gick jag med i spåret där. Sen när Bäzta skulle gå hade hon inte alls tid att vänta på att få spåra. Då frågade jag henne om hon visste att Enköping är sveriges närmaste stad? Hon visste inte det, men anade på tonfallet att satkärringen fått ny ved i kaminen o det gäller nog att lyssnasmiley. Vi avslutade med att Bäzta o Tizzla fick lite uppletande. Denna gång pissade inte Bäzta på Ullis saker, o kom in med dem direkt. OCH jag skötte mig också o var TYST! Det ni, har vi övat på i 43 år eller nåt. Först övar man att prata o sen att vara tyst, världen är skumsmiley. Efter att ha kommit hem, duschat, packat ur, vilat lite( Bäzta) , var det dags för långprommis vid 21.30-23.00 Rask takt o sen var det dags att duscha igensmiley. Varmt o kladdigt. Vi gick Björknässpåret o det är mer backigt än Velam, tänkte vi skulle springa där sen för att slippa ta bilen.

Här är några kort bara, glömde ta kort med kameran som var med. Men vid uppletandet tog Cilla med sin o då Kom jag ihåg så jag bad Elin ta några. Hoppas kunna få “sno” några av Cilla sensmiley

Nu är det godnatt, har skrivit en plan för nästa vecka. Måndag, onsdag är det lydnadsträning, tisdag torsdag konditionsträning o fredag är det vila, o ev simning. Växthuset ska upp också! Men det blir efter att Bäzta fått jobba. Vilken tur att dygnet har 48 timmar! Natti natt!