Betraktas jag som, av Cilla o några flersmiley. Jag vill flytta också. Det har nog med min galenskap att göra. Jag bor nämligen för långt från havet. Men en sak i taget.

I torsdags morse åkte vi ut till Djurönäset för att ha planeringsdagar med jobbet. Härligt. Fint väder också. Det är en härlig miljö därute, o jag tror nog jag gav 5 på alla deras frågor. Med en reservation, som vi kommer till sen. Men i alla fall. Först o främst när vi kom dit och fått våra rum efter lunch så blev det tydligt hur lite jag bor på hotell. Gick in på rummet o lämnade grejorna o tänkte passa på att gå på toa. Hm, lampan trasig, tja, jag säger till tjejen tänkte jag. När jag sa till henne undrade hon om jag satt i kortetsmiley. Inte sjutton såg jag den! Sånt har vi inte i vårt fjällräventält smiley. Sen var det alltså egen tid, o efter att ha tagit en promenad med kollegorna bestämde jag mig för att bada. Hoppade i min bikini och tog badlakanet…..nä…..var la jag….satan-glömde det hemma! Letade febrilt i rummet efter var det kunde finnas ett extra badlakan. Nä. Skit också, häri var då reservationen. Nå, hoppade in i duschen istället o tänkte jag tar med det badlakanet sen på kvällen. Några av mina kollegor skulle också bada, fast de menade bassängen. Förstår inte det där. Vi har landets vackraste skärgård, o de ska bada i pool? Då kan man ju lika gärna bo i Växjösmiley smiley?!

Efter middagen skulle vi ner i baren o sitta ute, vackert! Kollegorna beställde var sin flaska polskt skit(dvs öl.) Jag sa till killen att jag ville ha den suraste drink han kunde göra. Det räcker inte med syrlig, den ska vara SUR, ansiktet ska snörpa i hop sig som ett russin när jag smakar. Killen såg väl lite fundersam ut- jo galen är ju rubriken! Han är tyst o blandar i hop. Ber mig sen smaka. När jag ser ut som ett russin o ger honom godkänt så gör han ett glatt YES! med armen. När jag betalade bad jag att han skulle lägga detta på minnet, för jag kommer tillbakasmiley När jag kom tillbaka senare var han inte där! Frågade o de visste inte vart han tagit vägen. Frågade efter namnet. När sen en kollega gick in för att köpa bad jag henne kolla efter Christoffer. Hon kom tillbaka o sa att han var där nu. Jag gick såklart dit, o frågade. Han såg bedrövad ut o konstaterade att citronerna var slut. Vi var nog lika ledsnasmiley Han för att han inte fick mer pluspoäng, men trodde förmodligen att jag skulle köpa nåt annat. Det ville jag inte. Sen sa jag till Tarja att det var fin solnedgång o hon tittade på mig o sa att

“-Eva, det är månen”. ..TUR att han inte hade fler citroner…..

Nattdoppet skippade jag, ingen ville följa med. Men på morgonen gick jag upp halv sju o tog då med mig min duschhandduk från rummet. Det var skönt, säkert ca 15 grader eller 17, men inte mer än så. Härligt frisk morgonsimtur i solsken. När jag kom tillbaka o ätit frukost med fler morgonpigga kollegor smileyfixade jag iordning för plandag 2. Strax innan jag ska gå ringer Cilla. På svaret vad jag gör, o att jag precis tagit morgondoppet konstaterade hon, EVA, du e inte frisk!

Efter en timma började regnet! När vi senare kommit hem tog jag med mig träningsgrejor o Bäzta o åkte ner till klubben, tränade lite innan jag träffade Anette, vår ordförande, för ett litet samtal över en kexhoklad! Alltid lika trevligt att surra lite. Bäzta har ju infört egna moment- hopp ligg, vilket jag försöker få henne att förstå att det inte blir bra poäng för. Därefter plockat upp middag från Thairestaurangen i Ektorp. Har sen varit ute med Bäzta på prommis o legat i soffan o tittat på Criminal minds. Imorgon o på lördag ska jag jobba ifatt här hemma. Natti natt!