Ja

Föraren redo?

Ja

Föraren redo?

Ja

Så lät det i måndags! Vi tränar kontakt i störning och Cilla fick störa med att vara tävlilngsledare. Först tränade vi platsliggning, ihop med en Groendael. Ingen av oss lämnade hundarna då de är färska, men det gick bra, båda låg still. Sen var det tandvisning. Hm. När polarna kommer fram som man inte sett på länge, DET är störning. Cilla hade ju nonchalerat henne totalt när hon placerade ut oss för platsliggning. O nu gick hon rakt mot oss! När sen Jojo också skulle komma fram exploderade hon av lycka! Det räckte med att hon fick komma fram o ta mig i handen o säga goddag goddag….smiley, det var träning nog för den gången. Sen var det i alla fall lite linförighet och vi såg direkt att hon tappar när tävlingsledaren pratar o jag svarar. Med Asta gjorde jag bara handtecken när jag var klar, men om det är något så jag måste svara, då är det bra att tränat in sånt. Så varje gång hon höll kvar kontakten blev det lön. Sen provade vi ett par steg också. Snart är all portfoliodokumentation klar och barnen börjar gå på semester. Då har jag mer tid att träna med gruppen också, skönt- en bra träningsgrupp är GULD värdsmiley.

När jag kom hem från jobbet var det mulet o duggregn. YES! Det blir perfekt att springa 2 varv nu, alltså 5 km. Svidar om till träningsstassen o drar ner till Velam. Kommer ut genom ytterdörren o…..det har slutat regna, himlen ser ljusare ut o solen spricker fram mellan molnen! När vi kom ner till Velam drog vi två varv, ibörjan trodde jag aldrig att jag skulle orka två varv. Tungt! Men som vanligt släpper det efter ett par hundra meter o flyter på bra. Har lyckats få ner henne i travtempo, så det är skönt. Men idag vid vattenflaskan så hörde hon, och såg, en traktor. Och det brukar inte vara såna där i skogen. MEN hon skällde inte på den för att den var på fel ställe, fast dricka hade hon inte tid med. Det ångrade hon efter ett par hundra meter, men mensmiley. Tungan hängde som en fin skär slips när vi kom i mål, och hon drack lite då ialla fall, direkt ur flaskan såklart. Ev kommer det en bild senare på vad hon tycker om vattenskålar, men nu ska jag in i duschen. O nu ösregnar det igen!