Usch, har ont i ryggen idag, skulle sprungit men det går intesmiley. Vi var i stan idag och gick i Kungsan, sista dagen på “smaka på Stockholm”. Tyckte vi kunde ta några smakportioner men Tobbe har inte fattat/vill inte fatta grejjen med festivalen. Han tyckte jag kunde ta smak, han skulle ha stor. Sen fick jag smaka själv på nästa ställe. Det jag tyckte var lite tråkigt är att det inte gick att få välja vilken rätt man vill ha smakportion av. Nu hittade jag nåt jag inte provat, men jag kanske vill ha en smakportion av något som jag, om jag tycker det är gott, sen köper hel portion av? Jag menar, jag pröjsar inte 85 spänn för nåt som bara är marginellt mer av, än smakportionen, om jag inte vet att det är gott?

Sen på väg hem stannade vi i Kummelberget för att lägga spår. Det blev ett hårt spår på berg. Efter att ha åkt hem o fikat så körde vi ut o tog det. Två timmars liggetid, bara torrt berg o knastrig mossa. Hon plockade det jättebra, gick åt vatten vid varje apport. Blev såklart några tapp, men hon är så oerhört rolig att jobba med för hon ger inte upp. När hon tappar så gör hon en cirkel för att försöka fånga upp, när hon då får fast på det så tuffar hon på. Idag fick hon bonus. Jag såg inte att det låg en benbit när jag la spåret. Några bra kort idag blev det inte, men kort blev det!