Ja, nu är det skönt på riktigt. Jag trivs rejält o älskar alla årstider, blir lika glad varje skiftning som är som den ska vara. Vi ska vara glada åt våra årstider, alla har inte så. Nu blommar ännu Häggen, doften av Liljekonvalj slog emot mig häromkvällen. När vi la spår på södra var det väl inte riktigt lika uppskattat av oss med alla myggsvärmar. DET gillar jag INTE. I övrigt har Bäzta fått ha tråkigt idag faktiskt. Vi började med en liten runda av Tobbe under tiden som jag rensade maskrosor ur gräsmattan, sen när de kom in fick hon vara i köket medan jag klippte gräset o Tobbe fixade andra bromsarna på bilen. På morgonen hade jag satt iordning mer surdegsbröd, skållade russin igår o utbakning idag. Får bli så, det går inte åt ett helt paket med dessa recept, bara en tredjedel. Och varför slänga det som inte går åt? Bröd går alltid åt. Nu har jag 1/3 paket jäst kvar så när tid finns innan 1/6 så ska jag baka en sats bröd till.

Efter allt detta har vi bytt sovrum. Nu har vi flyttat in våra sängar i det som tidigare var gästrum, o Tobbes dator mm till gamla sovrummet. Det som blir härligt snart är att vi har sovrummet så att doften av Kaprifol kommer att smyga sig in i rummet, Ljuvligt! Efter att ha flyttat in sängarna o Bäztas bädd, så tog jag på mig joggingsviden. Vi tog bilen till Velam o sprang 2,5 km, jätteskönt. Sen fick jag i mig lite extra proteiner då jag i min utandning lyckades få in ett gäng knott, bläsmiley!. Bäzta kände sig inte riktigt hemma med nya sovrummet, men det var ju bra att vi tagit bort kompostgallret runt bädden, för nu när jag satt här o skrev, i tron att hon låg kvar på golvet där hon sist var, så upptäckte Tobbe att hon smugit upp o lagt sig i min säng!

Nu ska vi ändra på det, Tobbe får ta första dusten medan jag hänger tvätt. Natti natt!