Igår var Bäzta bus o jag ute o joggade i Orminges spår. Det är lite mer backigt än i Velam. Men det gick ok. I natt hade Tobbe jobbat, kom hem runt 01. Detta innebar att han inte åkte hemifrån förrän kl 10. Alltså kunde jag stanna på jobbet o göra lite plantid. Åkte kl 15.30 ca o fick därmed 2 av 3 timmar gjorda. Jag har fyra men denna veckan gick måndagen bort, så det blev bara 3. En timma kvar att göra nu. Sen idag har Tobbe o jag lämnat in volvon på verkstad, o gick hem från skvaltan. Bäzta nöjd. Nu har hela flocken ätit middag och jag har hunnit deklarera, samt betalat kvarskatt( vilket jag inte var nöjd med att jag fick…men skönt att betalt in den, för nån ränta ska de inte få av mig i alla fall)

Jag har också gjort upp en träningsstrategi för Bäzta. Nu har vi kört väldigt hipp som happ. Jo, vi har kört alla moment och sån tråkträning som vi måste men inte tycker är så kul. Men nu har vi strategisk plan för att kunna tävla i år hoppas jag. Men nu har jag som sagt en plan, o det är en bra början. Imorgon ska jag köpa en ny pipleksak, som är en del i min plan. Jag hatar dem-Bäzta ÄLSKAR dem. Men de ska vara i Latex…smiley. Nu ska jag jobba lite. Tack o hej, gummigrej!