Är less på det mesta just nu. Hinner inte med det som jag måste, men har prioriterat om mina måsten lite efter morgonens planering. Har idag varit på besök o kollat möjligheter för Bäzta till dagisplats om jag skulle ha tur att få jobba heltid, och min nacke kan klara det. Allra helst vill jag såklart vinna de där 95 miljonerna på lördagsmiley. Då skulle jag jobba när jag ville, om jag ville. Kunna skänka pengar till de biståndsorganisationer jag vill, och faktiskt ha tid att kolla upp dem först.

Sen skulle jag….nä, jag ska vinna dem först, men jag lovar att jag inte alls är rädd att bli snål, jag lovar att jag vill vinna dem. Det är inte för mycket. Jag väljer ju själv om jag vill behålla eller hur? Nä, dela ut till de som förtjänar, unna sina nära o kära o framförallt, tänk att kunna hjälpa folk med att få förmånen att kunna borra upp rent vatten, sånt som vi tar för självklart! Sen skulle jag såklart tänka på mig själv också givetvis. Kunna vara hemma med Bäzta, kunna pröjsa av alla lån. Vara hemma o ta hand om hus o hem o kunna göra lite fint också-suck! VILL VILL VILL! Hellre frisk o rik än sjuk och fattig! Jag har gjort min plantid klart denna vecka. Nu är jag ledig från kvällsarbete nästa vecka. Cilla o jag ska på inkallningskurs nästa vecka så jag ska jaga en visselpipa i helgen.

Grannarna har satt upp ett snyggt staket. Nu är det klart så Bäzta kan springa lös på gården igen, skönt. Var ute i eftermiddags o tränade ställande och inkallningar. Sen åkte vi ut o la spår i samband med att vi var på Rusta och hos Anna om dagis. När vi tog spåret sen gick hon bra, o Tobbe har lagt kul grejor, ska göra ett sånt till Leya sen. Håll i hatten Jojo, o ta på dig dina längsta ben…..Avslutade kvällen med att se FBK spöa Skellefteå i Hockey, o ta sitt nionde GULDsmiley. Främst hade jag hoppats att HV 71 hade vunnit guld, men de var inte tillräckligt bra i år, o då blir det inget guld. Man kan inte leva på gamla meriter! Godnatt!