Denna vecka har jag gjort planeringstid för 2 veckor, men så blir det ibland. Kan alltså med gott samvete låta bli planeringstiden på påsklovet! I onsdags var Jojo o jag i Nyckelviken och spårade. Jojo fick lägga till Bäzta, hon vet lite mer var hon går och har för vana att snitsla. Jag gick till Leya. Bäzta gjorde riktigt bra ifrån sig! Hon löste några problem med terrängövergångar, vinklar och skit! Fast faktiskt måste jag säga att jag är riktigt nöjd, det var en hög med rådjursbajs som frestade för mycket. Jag korrigerade detta o kom på mig själv, sa till Jojo att nu hade Cilla skällt på mig om hon varit här. Men det roliga var att denna gång skärpte Bäzta till sig o gick förbi resten av bajset utan att försöka käka. Att Cilla skulle skällt på mig beror på att när jag gick på henne i Älta så gick hon ner sig lite, o Cilla tror att hon kanske ändå inte fixar att jag korrigerar då. Det vet jag egentligen, att jag ska korrigera utanför spåret men jag glömmersmiley. Nå, nu gick det brilliant o hon tyckte hon förtjänade litet smakprov av fårbajs, som jag precis innan sagt till Jojo att hon inte verkade bry sig om. Hm. Nå spåret var klart så jag upplyste lilla fröken om vad som gäller o sen gick hon förbi alla andra, o fick sin tennisboll istället! Leyas spår gick också bra. Jag fick också klart för mig varför det bara är jag som går bort mig. Jojo sa att jag förvirrat henne rätt snabbt, hon hade ingen aning om var hon var. När hon lägger så lägger hon i fyrkanter eller höger höger, vänster eller så, så att hon vet. När jag lägger så letar jag efter kul saker att utmana hunden på, så jag har sällan en aning om var jag är om inte solen lyser. Att använda solen som riktmärke hade hon inte tänkt ens. Gissa varför jag inte gillar att lägga spår när det är mulet eller regnsmiley det beror inte på att det inte är skönt utan att jag inte vet om jag kommer att hitta tillbaka!

En eftermiddag när jag tog ut bus i trädgården var hon på hugget som vanligt efter möss eller löv eller någon anl att få jaga! Vi gick runt tomten, jag hade tagit ut kameran eftersom det försvunnit så mycket snö. Bakom hundgården låg något. Grannbarnen hade fyllt år, och deras ballonger i snören hade blåst in till oss. Fick se hur hon tog tag i snöret o for iväg störtlycklig!

Det sista kortet bör kunna klickas för större! Nå, det slutade med att hon vann, jag tog bort o kastade ballongerna o bad Tobbe kolla de gånger han rastar, så att den lilla biten gröna ballong hon lyckades svälja innan jag hann fram, skulle komma ut. Det gjorde den dygnet efter! Puh!

Vi har rivit tapeter o Tobbe har slipat o spacklat. Snart ska jag måla lister o dörrkarmar. Ja inte snart i natt, utan vilken dag som helst när spacklet torkat o vi slipat lite till.

Efter att Tobbe hjälpt Jojo byta däck skulle han byta på volvon. Jag hann åka ut först med Bäzta till Velamsund för att springa. Vi drog 2,5 km o den som känner B vet att det är allt eller inget. Hon sprang jättebra, bra drag i selen. Men rätt var det var tvärstopp. Det fanns snö kvar som hon tvärstannade o satt i sig lite!! Två gånger hände det. Men hon är verkligen kul att springa med. Att dricka vatten sen är onödigt, men belöning tog vi i form av lövjakt så nån stretchning blev inte idag. Imorgon tar vi ett varv till o då måste jag komma ihåg. Hoppas det inte blåser. Hon verkade inte trött direkt men efter mat hemma har hon sovit resten av kvällen, så det tog nog ändå trots allt. Nu ska jag knyta mig, avslutar med ett kort på vårt gästrum

Så, nu är det läggdags. Godnatt allesammans!