Nu är jag redo igen. Lite småtrött så men feberfri hela dagen. Imorgon ska jag jobba. Idag har Bäzta fått jobba MEN vi hade inte riktigt samma idé om hur, eller vart. Jo, hon tänkte helt rätt. Hon äter ju lamm. O här var det många. Spara pengar åt matte genom att hitta ett bra spårslutsmiley. Jag insåg idag att;
Vintern har vart lång. Hon har bara fått småspår, och på känd mark. Varför åka långt när jag inte vet att jag kan lägga nåt där? JAG måste veta var jag går och får börja snitsla lite i alla fall. I början märkte jag att hon vindade lite, drev vinden höger? Hade inte tagit på handskar för det var varmt, och hon brukar ha behagligt spårtempo. Brukar. Jag tog på handskarna efter nästa apport. Sen gick det rätt ok, men efter berget vart jag osäker på var jag lagt vinkeln. SKulle precis försöka få henne att gå där jag trodde jag gått när hon hittade en apport. Sorry Bäzta jag får lite på dig. Men med facit i handen kanske jag litade lite FÖR mycket på henne. Hon kämpade dock, men vi kom alltså till “ett stängsel” konstaterar Cilla. Det ska det inte vara sa jag, men visst, där gick så fåren fridfullt. Men Bäzta ville inte passera fast hon var ju inte helt galen i alla fall. Nå, ny utmaning en annan dag. Tur att det börjar bli ljust. Ska fundera på hur jag ska få till detta.

Nu har vi börjat stuva om för att kunna tapetsera om gästrummet. Här är först några bilder från den 26/3. Vi såg en skridskoåkare på sjön. Jättebra åkte den. Bäzta skulle ut på isen, för hon vet sen tidigare att hon brukar plocka pinnar vid kanten. OJ Vad förvånad hon såg ut, vattnet var visst kallt. Men hon fann sig ju fort, för pinnen skulle hon ju ha. Den var bara mer frusen än hon anade

Sådär, nu ska jag vattna tomatplantorna innan kvällsprommisen. Enl YR:No ska det inte regna kl 22. Ska då prova gå ut kl 22. Vill inte ha regn! Sen ska jag se hur många kilokalorier jag gjort av med. Varför kan man inte mäta intaget? Enl förp på chokladpuddingen åt jag minst 300 kilokalorier bara där! Men jag klarade att motstå frestelsen imorse. Cilla hade bullar med! Det är extra gott i skogen, men jag tackade nej o tog mina frukostsmörgåsar iställetsmiley. Nu har jag inte nån övervikt egentligen, men tycker det är lite kul att ha koll på hur mycket jag gör av med. Det man stoppar i sig får man helt enkelt jobba bort. O NU har jag förbrännt de kalorier jag tryckte i mig med chokladpuddingen. Ska bara promenera bort grädden nu med, Godnatt allihop!