Har inte så ont i halsen idag o haft mindre feber, skönt. Orkade plantera om några tomater och physalis. Bäzta o jag var i vanlig ordning o lufsade i trädgården på förmiddagen. Hennes favvohörn just nu

jo för det bor nån där, därför att kattjävlarna är lata o äter Whiskas istället för möss. Då måste Bäzta göra deras jobb (fast skita på vår tomt orkar de minsann, kattkräkensmiley). Nå hon fick nog syn på nåt

Kom upp därifrån, din jävla fegis!

Är det ett nytt råtthål? Jag har lagt stenar för det gamla. Tja, de är ju också rätt bortskämda. Råttorna, eller mössen. Förr riggade man fällor med ost, idag riggar vi med Mörk choklad eller böcklingpastej…..

Det finns hopp om våren, här är en julros som blommar

Nu nog, som sagt jag mår lite bättre men vill ha en helt feberfri dag innan jag återgår till jobbet så det får bli till att vara hemma imorgon också. Så jag är redo till måndag! Nu ska jag ner o ta en kopp kaffe innan jag sätter mig med ekonomin. Funderar på hur folk förenar plånbok med samvete. Vi vill kunna få ner matkostnaderna. Men vill samtidigt försöka tänka på det vi äter. Att de haft bra liv när de levde. Men även saker som minskade transportkostnader. Funkar det? Innan jag träffade Tobbe gick det hur bra som helst. Som han själv säger ” tre liter yogurt o ett paket müsli i veckan är ju inte så dyrt…..En läsarfråga till den som läser här. Vad lägger ni på mat?