Inget kul alls. I söndags redan kände jag mig halvloj. Kändes konstigt redan på morgonen fast jag lagt mig tidigt. Jo, säkert sommartiden tänkte jag, eftersom jag dessutom ställt om mobilen som ställer sig själv, vilket jag inte tänkte på. Så på morgonen när jag trodde den var 8 var den i själva verket 7. Åkte hem lite tidigare för att jag inte kände mig ok. Kom hem och sov i soffan flera timmar. Det brukar jag inte göra! I måndags ok o jobbade, likaså tisdags. Då var jag dessutom på jobbet på kvällen efter att ha tränat lite på klubben. Sen var B i bilen, annars hade jag nog jobbat en timma till för att få allt KLART! Men men…. Sen i natt var det alltså stopp. Vaknade med huvudvärk, halsont o lite feber. Ringde jobbet o somnade om igen, vaknade 10.55smiley. Bäzta var bara lite sur, hon hade ju fått rasta o fått en handfull frukost av Tobbe på morgonen. Nu var det skönt med trädgård kan jag säga. Fortfarande huvudvärk o halsont, tog på mig och sen kastade jag ut hennes mat i trädgården så fick hon leta. Våra hundar har inte rätt att döda sin egen mat, de får inte ens jaga den. Men ingen säger att de inte har rätt att leta efter den! Hon var nöjd, jag åt lite frukost på altanen under tiden sen la vi oss i soffan där vi legat i stort hela dagen. På eftermiddagen har vi kört ett litet träningspass i trädgården för aktiveringens skull. Bla ställande. En tennisboll rullar under husvagnen. Vad Asta skulle gjort i det läget var att försöka få tag i den först o annars ställa sig o skälla tills husvagnen flyttat sig! Vad Bäzta gjorde var att springa runt ett varv, sen krypa under husvagnen, hämta bollen o stolt komma in! Asta gjorde allt för en bit mat, hur stor eller liten den var. Bäzta gör allt för en tennisboll! Jag orkade också med att promenera en sväng runt halv fyra, hon var duktig i dag( ingen storm utesmiley) så det var lätt att gå såtillvida. Men det var tillräckligt för att krokna igen så vi återgick till soffan med kanal 4 guld. Dvs gamla serier som funkar utmärkt vid sjukdom…

Nu har Tobbe klagat också på min halsont, luktar tvi om andedräkten då ju. Har slängt i mig en kopp honungsvatten när jag skrivit o nu godnatt!