Visst är det härligt när snön snart försvinner! Fast jag hade nog lite bråttom tror jag. I torsdags kväll var jag o jobbade lite på kvällen, o passade då på att ta hem lite saker ur skåpet. Jag behöver inte min fleecemössa o vintervantarna. I fredags var det svinkallt o blåste satan! Tur i alla fall att jag inte tog hem mina täckbyxor, de fick jag användning för! Apropå blåst, så har jag en liten fröken som har paradis nu

Här spejar hon efter att nästa vindpust ska låta löven dansa. Rätt påfrestande ska jag erkänna, att gå ut o promenera med henne. Men men, har en snara som jag kan “låsa” så jag lättare kan hålla och hon får ingen vinst, men skadas inte heller. Det optimala tycker jag med att lägga upp snaran är att jag är trygg med att hon faktiskt inte kan slänga sig ut, och i o med att jag är lugn, trygg, inte irriterad utan andas så påverkas också hon av det. Mycket trevligare promenader!

Igår kväll var vi ute o åt, pappa bjöd oss på middag på Vasa kök o bar. Mums var det! Först Toast skagen, sen bergtungafileer med kräftstjärtar o saffranssås. Mums! De andra tog schnitzel, o den var så STOR så tom Tobbe vart mättsmiley

Idag har vi varit på Willabgarden i Bromma för att titta på växthus, vi hittade ett o annat

Nu vet jag vad vi egentligen ska ha den gamla symaskinen till! Nå, dessa var nog, med fler som jag inte fotade, mer lyxuterum än växthus men jag hittade ändå ett

Det fanns dock fler, ett mindre som jag skulle vilja ha eller snarare har råd med. Men Tobbe gick o muttrade och fick såklart medhåll av pappa. Kontentan är att han faktiskt kanske bygger ett. Jag menar, det ingår hemkörning, men inte montering. Stommen kan man göra själv, och sen beställer man det man behöver. Och när vi funderat lite till så blir det nog isolerplast på taket, som håller bättre och är dessutom garanti på, samt glas som är billigare på sidorna. MEN om vi ska ha i söderläge, och kanske ändå, plast runt om med tanke på Bäzta.

När vi skildes åt sen så åkte vi till Velam o kollade status i motionsspåret. Tobbe insåg att det behövdes en sjuhelvetes massa glidvalla om han skulle kunna åka skidorsmiley. Och jag insåg att det måste smälta mer för att jag ska vilja ut o springa. Sen gick vi ner till sjön för att se om han kunde se Fiskgjusen. Nix. Men vi såg en skridskoåkare! Jag blev SÅ sugen. Jättefin is. Bäzta blev också sugen o tog ett kliv ut på isen. Kort på det får ni se nästa blogginlägg, för de har Tobbe i sin kamera. Men jag kan väl säga att hon inte var nöjd. Men som tur är så är ju hon kopplad…..

Väl hemkomna sen fick Bäzta lammlunga, och vi gräddade resterna av våffelsmeten sen igår eftermiddag

Snödropparna kommit upp, o efter att ha inspekterat trädgården gick vi alltså in o fikade sen snusade Bäzta nöjd, i soffan med rumpan mot mig o huvudet i Tobbes knä! Nu ska jag laga middag, senare ikväll prommis innan körslaget. Imorgon träning i Tullinge, sista gången tror jag, nu kan vi börja vara utomhus. Hoppas slippa huvudvärk imorgon. Vet inte om det är nån förkylning på G. Natti natt!