Nu är det rätt tröttsamt faktisktsmiley. Har gått i 2 veckor utan glasögon o det känns.
I torsdags pratade jag med några barn på jobbet och sa att det skulle komma snö på fredag. De flesta sa högt NEJ. Utom en som såg helt lycklig ut o lät lika salig JA! -men såg sig direkt generat omkring när han hörde att han var den ende som blivit gladsmiley.
Som tur var kom det inte så mycket snö, och det är mycket som smält bort i helgen. På fredagskvällen skulle jag hälla av broccolivattnet o plötsligt hade jag skållat min högerhandsmiley. AJ satan vad ont det gjorde! Höll under kallvatten o skickade Tobbe i källaren att hämta kylpåse till mig. Sen satt jag o kylde handen hela kvällen vid tv;n. När jag suttit flera timmar o kylt la jag på min medical som jag fortsatt med, o jag har sluppit brännnblåsor! Men jag får inte på några vantar så kvällprommisarna är Tobbes ett par dagar till tror jag.

I lördags fm var jag i Velam o tränade med Jojo o Nilla. Bosse fick ett litet spår, han är bara ca 7 månader så han är ju inte så spårvan. Men det hade gått bra, jag var ute o la Leyas spår när de tog hans. Bäzta fick tre spårpåsläpp. Hon är nyfiken som vanligt, jag måste stå ändå mer vinklat sa Jojo så hon hamnar rätt hon går fram rakt men vill så gärna se vad som hänt åt andra hållet!

Leya tog sitt spår bra. Jojo såg så skeptisk ut när hon såg att jag tänkte lägga en tomhylsa som apport ” ja den där lär du ju aldrig se igen”! Skäms på dig att säga så om din Leya, hon tog den o grävde till o med fram den i snön! Fler små apporter till damen tror jagsmiley.

Tobbe hade varit med ner för att se om han såg några rovfåglar, men såg bara bäverspår. Sen ville han se skidspår, men det är nog över nu. Han blev ledsen men jag tycker nog att vi haft en fin vinter, vi kan inte klaga, nu är det vår så det såsmiley!

Igår var vi i Tullinge o körde. Jag begriper inte hur jag ska få till min arm. Den flyttar sig bakåt i vändningarna o låser sig i marschensmiley. Men med världens bästa träningskompisar så kanske det kan ordna sigsmiley, tack för alla påminnelser! Plötsligt hörs bara “Armen”! i lokalen. Då vet jag! Fast det problemet har jag haft så länge innan jag träffade detta härliga gäng, så jag är rädd att det är alltför befäst.
I övrigt hyfsat funkade det bra. Språngmarschen har börjat funka, men jag kommer, faktiskt, ihåg vad Ullis sa om att inleda språngmarschen sakta för att hon inte ska studsa i taket så fort takten ökarsmiley. I går fick hon även hoppa, de har ju ett hinder där också. Vi körde ett par ggr, fick till ett hopp sitt, med belöningsboll bortom henne. Sen fick jag även till inhopp. Kort o gott är jag ganska nöjd med gårdagens träning. Cilla visade även ett alternativ på ställande. Ullis tips funkar säkert jättebra på hunden, men jag får inte till det bra. Nu ska hon på sista nattkissning innan sin nattmacka. Sov gott!