Ojojoj! Idag på jobbet snappade jag upp, medan jag satt med annat, att några barn lekte tsunami. Senare blev jag plötsligt sjuk då några ville vara doktor till mig. Jag hade tydligen brutit foten så jag fick gips. Sen måste jag blivit riktigt allvarligt sjuksmiley. Inom loppet av tio minuter max, så hade jag fått ett antal sprutor lite överallt, flera mediciner både äckliga o goda. Några piller till rumpan som de snällt lät mig “stoppa i” självsmiley. Sen fick jag fler sprutor o mediciner o innan jag visste ordet av var jag avlivadsmiley. Bad de vänta så jag fick meddela min kollega vilket de snällt gjorde under konstant fnittrande. Sen skulle jag ha medicin igen vilket jag protesterade mot då döda inte behöver nån medicin men då var jag visst livad upp igensmiley så det var snällt till att dricka den där medicinen. Så kan det se ut en helt vanlig dag på jobbet!

I övrigt rullar det på. Jobbar, lagar mat o försöker göra nåt vettigt med Bäzta. Det blir förhoppningsvis massa nyttigt gjort så småningom. Hoppas att det blir barmark snart men imorgon står det oavsett väder spår på träningen. Tänkte börja köra säsongens första spårupptag. Vill komma igång o springa också, men har ont i hjärnan eftersom den får jobba så hårt med att rätta till alla galenskaper ögonen ser när glasögonen är på lagning. Imorgon ska jag göra ett tappert försök att få i linserna första gången på säsongen. Åtminstone till eftermiddagen när jag ska vara ute.

Jag har satt tomater och physalis, hoppas det blir nåt av dem i år. Nu måste jag städa lite. Må gott i vårsolen. Och visst glömde nästan
Heja Cilla, heja hejasmiley!

Tack o adjöss så länge!