smiley Idag har vi spårat! Vi åkte ut till kummelberget. Tobbe tog Bäzta runt hörnet o jag la ett litet spår, ca 100 meter på asfalt. Hade missat apporter så jag grävde i fickorna. Hittade ett paket pappersnäsdukar o en hårsnodd. Hm. Annars finns där minsann hur mycket som helst. Nå, läääänge sen spår o ändå längre sedan vi la hårt spår så jag droppade några gobitar vart 30-50 meter. Näsdukspaketet fick bli slut. Skitkul eller hur? Nå, vi gick en prommis i Trollsjöskogen sen tog vi spåret,ca 25 min liggetid. Rejäl blåst. Måste säga att jag är rätt nöjd, med tanke på ovanstående. Även om det inte var hennes bästa. Hon tog spårupptaget bra, sen slog hon en del o gick upp med nosen. Det var som sagt rejält blåsigt. Jag var envis o stod still o gick bara när nosen var i backen. Tog vinklar ok, o sen hittade hon slutet o blev inte alls nöjd, när hon förstod att det var slut. Nå, det blir fler ggr. Sen ville Tobbe kolla sportaffären i Forum en snabbsväng. Ok, om jag får välja parkering sa jag. YES! Tomt! Vi körde alltså lydnad på “min” parkeringsdel i garaget. Hann inte mycket, men det är ju jag som behöver tränas. O jag kom ihåg läxan. Sätt o gå tillbaka varvas med inkallning. Sen lite positioner bara. Lite linförighet o fritt följ.

Hemma så frossade vi sista semlorna. Nu får det vara slut. Mina hembakta är slut, vi åt i söndags med Sussi o Lena, i tisdags med Cilla, Jojo o Linda o nu ikväll själva. Imåndags dråsade jag ju i backen men börjar känna mig ok så på fredag eller lördag ska jag till gymmet. Nu ska jag jobba lite. Mors på er alla!