I lördags var vi alltså på årsmöte. Tobbe tog bilen ner till Nacka BK (hemmaklubben) för att gå med Bäzta. Han passade på att ta kort på månlandskapet där

För läääääääääääänge sen när jag pluggade i Växjö var vi ett gäng som var lite klantiga. Vi startade då lite skämtsamt klantpartiet som bl a skulle kämpa för mjukare asfalt….NÅ. Jag blev av någon outgrundlig anledning ordförandesmiley flera år i rad. Nu har jag hållit mig lugn en period men ack! Nu denna vinter är det dags igen. För en tid sen hakade hyskorna i skorna i varandra på jobbet, nåt som föranledde att jag dök huvudstupa. Det gick bra. Igår skulle jag hämta en kylpåse till ett barn som slagit sig. För att inte halka o göra mig själv illa tog jag inte gummistövlar. Jag tog kängorna. MEN visst har jag lärt mig nåt. Jag knöt i alla hyskor. Hämtade ispåsen o gick tillbaka till min avdelning. Landade i backen innan jag visste ordet av det. Och sa inga vackra ord alls faktiskt eftersom barnen inte var ute. Väldigt fula ord. Tyst. Glasögonen trasiga! Går in och ger killen sin kylpåse. En resurspedagog tittar på mig o säger att jag nog ska tvätta mig för jag är inte så jättegullig. När jag hör det förstår jag varför barnen ser så förskräckte ut. Efter mellanmålet åker jag upp till Nacka forum och lämnar in glasögonen. Jag har sår på läppen, över vänstra ögat under ögat, vid sidan av ögat och i pannan o på kinden. Handleden är nog stukad trodde jag men det känns ok TACK! Världens bästa Tobbe som gått prommis igår kväll o i eftermiddag o kväll. Morgnarna tar jag själv. När jag kom hem efter att ha lämnat in glasögonen tog jag saxen o klippte av hyskorna. Det jag tror hände var att öglan på ett av skosnörena fastnat o hakat i dessa j-a hyskor. Nu har jag fått 2 varningar o måste göra nåt åt detta

Idag har jag varit öm, o saker tar längre tid, men det funkar. Lite ont i nacken har jag känt av med, efter detta. Inte bra. Slutgnälltsmiley

Men nåt som ÄR trevligt är att vi har haft besök idag också av träningsgänget. Linda, Cilla o Jojo var här o åt semlor. Lukaz o Lava ville också ha semlor men det fick de inte. Lukaz fick däremot leka lite med Bäzta bus sen. Full fart ute o även en liten stund inne sen bröt vi o Tobbe tog med henne upp till övervåningen. Längtar nu tills allt detta försvinner. Snart kan vi lägga lite mer spår. Ska sticka ut o lägga hårt spår tänkte jag. Linda påminde mig genom att prata om hårda spår ikväll, o jag tänkte sedan JA – kan ju lägga i Kummelberget. Länge sen vi spårade. Kör det redan imorgon tror jag! Sen har vi bevakning o sökträning som startar också KUL!!! Nu ska jag sova. Godnatt!