…att det börjar bli vår! Igår var det ett par plusgrader o i onsdags var det ju strålande sol, o även igår eftermiddag. Tobbe skulle till S-tälje o laga hål i tänder så jag passade på att följa med. Först åkte vi till Roffe’s, sen till skogen o tränade Bäzta lite samtidigt som prommis. Vi körde några dykupper. På första hamnade hon trots allt lite snett, o fick min vind. Rackarn’s. Andra gick bättre. Inga kort på det eftersom vi inte hade nån fotograf med oss. Måste ju fokusera på Bäzta! Men prommisen tog jag på

Efter prommis/träning så åkte vi till stan. Tobbe gick in till tandläkaren o jag passade på att miljöträna Bäzta där hon inte varit. Möjligtvis när hon var riktigt liten men det var länge sen. Jobbigt var det sa hon. Alldeles lagom mycket folk tycker jag. Efter 20 min ungefär lite drygt kanske, signalerade hon trötthet, utan att slå över så jag tyckte det var lagom att gå till bilen. När Tobbe sen var klar var det färd till Tälje Kebab för en kebabtallrik med ris. Mums. Men de är så stora o jag glömde beställa barnportionsmiley så det blev 1½ portion till Tobbe som inte klagade alltför mycketsmiley. Sen hem o utfodra Bäzta. O fixa fram det vi köpt på Roffes

Återigen, STOR. Jag åt halva o sen fick Tobbe 1½ o inga klagomål nu heller, fast han var lite orolig ett tag eftersom jag signalerade att jag kanske orkar hela. Han muttrade nåt om att det var därför jag bara åt halva matportionen. Nå, han kan vara lugn. Jag orkade men kände att det räckte med en halv.

Nu ska vi äta, Kikärtsgryta med Quorn och Quinoa. Imorgon är det dags för årsmöte i AfR. Må gott!