Japp, men först o främst vill jag tacka de som läste mitt mail o slutade köra bil. Igår torsdag och i morse gick det utmärkt att ta sig fram igen, och inga parkerade bilar längs Värmdövägen!Tacksmiley!

Igår hade jag tänkt hälsa på Sussi, men Tobbe vart inte helt glad. Han hade varit snäll o hjälpt mig med Bäzta, dvs att jag kunde ägna mig åt mina gäster i onsdags så han tänkte åka skidor på eftermiddagen. Ok, jag ställer in. För på kvällen hade vi ju redan bestämt att hälsa på Ann o Lasses valpar så då kunde han ju inte åka.
Sen var det väl inte helt sant det jag skrev om Ann o Lasses valpar. För det var ju såklart Glinkas valpar. O valpar vet jag inte heller om det var. Håriga krokodilersmileysmiley. Så fort jag satt mig ner såg jag ett litet gap sikta in sig rätt i armen. Jepp, skyddsträning redan! Sen är det en hane som är skitsöt. Fick faktiskt tom pussar innan jag såg att han siktat in sina små krokodiltänder på mig. Då tänkte jag INTE stoppa ner näsansmiley. Sen var han så go en stund igen innan mina tår höll på att ryka men det var bara att rädda det som räddas kunde!

Riktigt söta är dem, fast jag kan faktiskt ändå säga ärligt att jag inte är sugen. Valpar är jättesöta, men jag är så oerhört glad att köksbordet nu varit helt sen vi slipade om det sist. Peppar peppar…..smiley! Tack för besök o fika. Hoppas du inte sjöng för honom hela natten Annsmiley!

Ieftermiddags åkte vi till velam o gick igen. Det är så lugnt o skönt därnere. Vi tog en annan sväng o jag blev helt lyrisk. HÄR- Linda, Cilla o Jojo ska vi köra bevakningen. Försökte få tag i Linda om hon kunde imorgon, sorry, vet att det var kort varsel vart bara så akut träningsinspirerad.

Jag är förskräckligt avundssjuk på den som vann alla miljonerna på Lotto. Vill också smiley! Tänk att kunna pröjsa av alla lån, jobba hemma istället, vara med Bäzta flera timmar per dag, även om man jobbar hemma. Sen kunna skänka till nära o kära o organisationer som verkligen ger till rätt ställe. Inte fan skulle jag köpa nån by någonstans…..smiley

Jag har haft o har nåt konstigt skit i kroppen. Jätteont i vänsterarmen, så jag har gått med Bäzta i baggenbälte nu. Men idag tog Tobbe henne. Sen har vi jagat blomjord. Hittade inte den jag ville ha. Men flera olika sorters tomatfrön.

Avslutar med en bild av Bäzta när hon hittat och recenserat villaliv, tror jag det var…Godnatt med er