Det har varit en lång kall vinter. Någon/några tror jag varit på semester hela tiden o kommit denna vecka. Åk tillbaka. Vad är nu detta undrar ni kanske? JO;

Hela vintern har det som sagt varit kallt, halt och snöigt. Enstaka trafikproblem men inte ofta bilarna stått parkerade. Max 1-2 ggr sen det började i december. Denna vecka har det bara gått tre dagar på o alla dessa tre dagare har det varit stopp, kaos, det har varit bilar parkerade utanför upptill Sonjas kiosk VARJE DAGsmiley. Och det är INTE brons fel, bron lever inte. Snälla ni som tycks varit borta hela vintern då allt flytit på, åkt tillbakasmiley för ni tycks inte kunna köra bil! NÄ, men idag var det visst nån stackare som fått motorhaveri precis på påfarten. Eller soppatorsk? Hoppas det förstnämnda annars verkar mitt påstående ovan vara sann. Jag menar, har man varit bortrest hela vintern kanske man glömt att bilen behöver bensinsmiley. Idag ömsom gick /ömsom småsprang jag till bussen mot stan. Hade sett en buss ca 100 längre fram, det hade börjat röra sig men jag hann ifatt den. Hann till jobbet i tid trots allt. Nu ska jag sova, så jag orkar upp imorgon bitti. En ordentlig runda med Bäzta innan det är dags att ta sig till jobbet. Snälla alla bilister, anpassa körningen till väglaget, och skyll inte på påfarten till Skurubron. Det ÄR stopplikt så det hjälper inte att leta luckor. Ni måste ändå stanna. Leta luckor o glöm att ni har bil framför er, kör ut o krocka- vilket sätt tar er snabbast till jobbet??? Och det hjälper inte heller att köra ut i trafikljuset när ni har grönt om det är kö framför. Ni blockerar hela korsningen! Går det fortare? Nä! Är jag grinig? JA jag blir lätt det när det tar 45 minuter istället för 10. Hoppas snön o isen försvinner snart så jag kan börja cykla igen. Min kropp klarar inte cykla nu. Natti natt!

Avslutningsvis vill jag gratulera Jojo och Leya som vann stipendium på Nacka Bk!