Åh vad fint väder det blev idag! Soligt o -12, funderade imorse när det var lite kallare, på vad vi skulle göra. Gå på Djurgården föreslog Tobbe, bra förslag tyckte jag. In o parkerade snett mittemot Skansen. Det är så kul med Bäzta för hon är SÅ nyfiken. Vi brukade skämta om Meja svanhals förut, på platsliggningarna så kunde hon verkligen ligga med LÅÅÅÅÅNG hals. Så såg Bäzta ut hela promenaden.
När det nu ska vara ordning o reda så gäller det alltid
Sen gick vi ut på Beckholmen o kikade, fint värre. Hittade ett ställe där Bäzta faktiskt kunde få vara okopplad en stund o få busa lite med mig.

Det fanns som små hus lite överallt. Där trodde Bäzta att vi skulle besöka någon uppenbarligen. För hon satt fint vid dörrarna först. Sen försökte hon hoppa upp. Satt fint igen o tycktes undra varför ingen öppnadesmiley

Det låg en tillbommad stuga med en lucka. Kunde inte låta bli att knacka på….Undrar vem av oss som hoppat högst OM någon öppnat densmiley. Sen var det dags för Tobbe att få öva också. Eller rättare sagt, JAG tyckte att han behöver det

Sen hittade han något som han ville ta kort på….smiley o visst tog jag gärna lilla fröken igen. Ungefär en timma var vi iväg, det räckte för hennes hjärnkontor. Mastiffen struntade hon i, schnauzern såg hon inte. Pulkaåkande barnen vid sidan av skansen- jag lovar hon hade kunnat konkurrera med en giraff i halslängd. Men fint gick hon. Med Lååååååååååååång hals. Det är det som är så skönt med henne. Hon blir inte stressad, så att hon tappar tålamodet. Hon vill bara se så mycket som möjligt. Väl hemma sen så sov hon och vi bytte om o stack ner till Velamsund. Jag åkte runt sjön, själv förutom nån med hund som var ute en stund bara. Tobbe åkte motionsspåret o ängarna. Sjön var ok att åka på, flertalet ställen var spåren fina, men när jag närmade mig Värmdövägen så var det rätt söndertrampat. Tycker det är lite konstigt när det är hela insjön att gå på? Varför inte gå bredvid istället? Rena Schweizerosten periodvis!

Skönt var det då, men sen sa min kropp ifrån. Nu ska jag in i duschen, sen dricka en smoothie innan jag kryper till kojs, förresten på kvällsprommisen nyss var det “bara”-17. Godnatt!