Idag har jag gått till jobbet! Blev väckt runt 6.30 av Lillemor som bad om ursäkt, men berättade att hon nog inte kunde ta sig till jobbet idag, det går inte nån trafik! Tobbe konstaterade att han inte behövde stressa iväg, så han tog Bäzta o jag satt fart så jag kunde promenera till jobbet, var där strax före 8 ifall fler som bor längre bort inte skulle kunna ta sig i tid. När jag passerat skurubron ringer Lillemor att hon lyckats ta sig till Saltsjöbanan så hon hann. Men det var andra som inte hunnit, så hon fick hjälpa till i stora huset efter frukost så tog jag o Jennie ut våra Rådjur i snöstormen!

Har nu lagt in lite vinterbilder i Bäztas fotoalbum, klicka här

Jojo, du konstaterade för nåt år sen när du fotade ett uppletande, att det var svårt att hinna med att få med hela hunden, kolla i albumet, Tobbe håller medsmiley! Bäzta är helt enkelt snabbare än kameran! Nu har Tobbe varit ute en sväng, sen kom solen nyss. Nu går vi ut i trädgården och busar lite, o fixar med fågelmat.

Inne igen, konstaterade att det var vackert ute o slängde in Bäzta en stund medan jag fotade. Det kom rätt mycket snö inatt!

Tja, sen var det dags att hämta bus o då var inte snön så här vacker längre. Fast det är ju bådas vår förtjänst. Vi letade efter en tennisboll som drunknade i snön om och om igensmiley! Sen har Tobbe kört slungan, och när han var klar o skulle ta baksidan innan han ställde in den lyckades jag få ögonkontakt o pekade att ta av hörselkåporna. Vad är det? Jo, du får börja om, plogbilen kom…

Ny vall igen, men inte så mycket denna gång, fast visst är det typiskt! Imorse hade han fått skotta sig ut 3 ggr för att det är olika entreprenörer o de inte samkör! Allt var absolut inte bättre förr- men allt var inte sämre hellersmiley! Nu ska jag gräva o se vad vi kan äta ikväll, sen är det skidskytte igen kl 17.20 Därefter hundpromenad och ihopplockning för morgondagen innan alla fredagsmord börjar. Imorgon kl 8.00 går färden till Chicago för hundträning. Är det sånt här väder måste vi åka tidigt. ska vara där till kl 10.30 hade vi tänkt, senast 11 börjar vi köra, men ska ju lägga upp vår träning också!