Idag har lilla fröken inte slickat så mycket på sin baktass, ska badas ikväll med Malaseb nu efter sena promenaden. Går där det nte är så mycket pinnar för att bryta hennes smulfasoner! Tobbe fick gå den långa, med sina sjumilaklivsmiley.

Vi har haft en riktigt bra dag på jobbet. Först språklekar med en grupp, sen ut i skogen med de äldsta och träffa Funny, vår assistenthund! Funny är en rottis såklartsmiley. Ett av syftena med detta, att vi tackade ja, är att barnen ska få lära sig att umgås med hund (de som vill), samt givetvis, att ge de en positiv bild av Rottweilern så de har båda sidor. Något som fler av våra föräldrar har tyckt varit bra också. Kvällspressen ger ju bara negativa sidor- nåt positivt säljer ju inte lösnummer, Gamarsmiley!

Nu är det ridhusträning på lördag. Det ser jag fram emotsmiley, har kokat lammfrikadeller till Bäzta, det ser hon fram emot tror jag. Om hundar kunde tänka såsmiley

Dags för kvällsprommis. Tobbe tog några roliga kort i helgen, kommer lägga in nytt album under kvällen imorgon om jag hinner. Annars fixar jag alla kort efter helgen också. Hej hopp vinterdopp!