Dagen började INTE bra. Gick en liten rastsväng, på väg hem så passerar en buss. Och jag blir DRÄNKT! Chauffören bränner rakt igenom en stor vattenpöl och jag måste byta byxor o jacka innan jag åker till djurakuten. Plaskblöt! Jag hade inte sagt något om jag varit helt svartklädd eller så. Men jag hade en ny reflexväst på mig, så den SYNS! Ser man inte den ska man inte vara i trafiken, o i synnerhet inte körasmiley!

Vi trodde Bäzta hade halsfluss-eller att nåt fastnat i halsen. Hon har varit galen i att smula pinnar. Att hämta saker ute-för att byta mot godis- det gör hon ju ideligen. Men hon har knappt kunnat passera en pinne utan att det ska smulas sönder. Nå, hon hade varit röd i halsen när vet tittade, men gav då antiinflammatoriskt till att börja med, för att överhuvudtaget kunna se i halsen. Men jag ville veta att det verkligen inte satt nåt så idag har de sövt henne på Djurakuten o tittat i halsen samt på en klo som vi upptäckte inte alls såg fin ut. De hade hittat några hårstrån bakom toncillerna i övrigt såg hon jättefin ut. I klon hade de inte heller kunnat se nån anledning till att hon slickat på den. Men som hon far runt så kan hon ha gjort sig illa på skaren, men så lite att det inte syns. Hur som helst. Nu ska vi tvätta med Klorhexidin ett par ggr i veckan o ha tratt så hon inte kan slicka. Men hon fick jättemycket beröm , en jättetrevlig liten tik o det hade varit roligt att ha henne därinne sa hon! Det är alltid gott att hörasmiley, även om jag inte är förvånadsmiley! Jag passade på att köpa lite födelsedags-gottis till henne tills på måndag, den 14/2. Det blir då lammlungor!

Idag fick vi också tjänstetecknet, rättstavat denna gång, Toppen! Så nu har jag en hund som inte har toncillit, o inte brutit klon, och nu har tjänstetecken, så snälla snö försvinn-vi ska ut i skogen o jobbasmiley.

I söndags kunde vi inte vara med o träna, ville inte riskera att smitta nån OM Bäzta nu hade toncillit, vi har ju även en grand-old-lady i gänget som vi inte vill smitta ner! Men nu ska vi beställa fler tider om det finns! Det enda jag inte är så glad över nu är att jag inte kom med på sökkursen som jag önskade. Den hade blivit full redan förra veckan, fast det syntes inte på hemsidansmiley. Nå, vi får väl försöka köra ihop ett gäng själva.

Det har ju varit en vecka ungefär nu, runt nollgradigt. Nu är det slask, o sen lite halt när det fryser på, och sen snöar det lite ibland. Jag blir less. I slutet på veckan ska det bli kallare igen. Skitigt blir det inne när det är slask. O det är tråkigt ute, ungarna måste ha galonisar för att de inte ska bli genomblöta. Heja kylan-eller våren. Men kära gud, bestäm digsmiley! Nu ska jag ner i vardagsrummet. Om en stund får Bäzta promenad o sen mat. Fick inte äta direkt eftersom hon varit sövd. O sen ska jag titta på House såklart! Adjöken!