Åh, vad det är skönt nu! Solen lyser. När jag gick hem imåndags var det ljust. O idag var det så halt på em så Bäzta o jag var i trädgården o lekte istället. Min rygg ville inte annat! Vi tog med kameran ut o Bäzta fick inspektera hela gården. Hm! Något saknas??

Nå, efterrätten serverad, men det är ju Rådjur, alltså veg så det är väl okej!

Sen gick vi vidare. Och här är nåt jag skulle röjt i höstas. Jag skördade två tomater, sen tänkte jag ta itu med hinkarna under helgen men se dessa snöade över o nu, här är de igen

Det var alles för idag. Imorgon är jag ombedd att arbeta 8-14 istället för 10-16! Helt okej, då tar jag ut ungarna direkt när de kommer så är hälften av jobbet gjort. Föräldrarna får byta om till galonisarna o lämna över ute, så är vi ute till lunch. Skönt! Tack o hej, leverpastej!