-5 grader imorse, och i dag snurrigt värre. Plockat ihop allt för att vara i klubbstugan o träna. Maud var där o jag skulle öppna. Letade frenetiskt efter nycklarna helt i onödan. De låg hemma i andra byxorna. Nå, vi bestämde istället att åka till Nacka Forums garage. Hittade en plats där vi trodde vi skulle få träna ifred, så långt från ingången som möjligt. Tror ni inte likt förbannat, att folk ska in PRECIS där fast det finns åtminstone 15 lediga platser innan oss, som vi kan se. Säkert fler. smiley. Klart att vi vet att det är parkeringsgarage i första hand, o vore det fullt skulle vi inte ens stannat, men nu var det MASSOR av platser, ja ja människor är en art för sig. Bara jag mitt får. Samarbete????

Hur det gick då? Jo, ´jag är väldigt stolt över lilla Bäzta. Hon älskar Maud som varit dagmamma när hon var valp. Flera ggr var hon på väg fram, men bröt direkt o kom tillbaka när jag sa nejsmiley. Vet inte om det funkat om Buse också varit ur bilen, men vi kände att det inte var läge för SÅ mycket störning i ett garage, när ingen var vansmiley
Jag var duktig o började om med min träningsdagbok, vi körde korta pass med dem, en i taget.
Linförighet/fritt följ; Bra kontakt, lite störd när bilar skulle förbi precis, men det förstår jag. Jag är nöjd!
Ställande under gång; Fick till några riktigt bra, och vi är färdiga att ta nästa steg mot ett färdigt moment.

Men ops, jag belönar med fel hand! Jag skrev fel, jo ställandet gick bra, men det var pass 2. Inkallning hade jag efter fria följet. Det gick också bra, men hon saktade in väldigt. Det var en pöl o lilla sessan vill ju inte bli blöt om rumpan såklart

Buse o Maud körde också linförighet o kontaktövningar. Sen inkallning. Han skuttar också fram men det är inget jämfotahopp rakt i luften!

Sen har vi kört lite läggande under gång, men det måste vi träna mer utan störning. Hon ville ha koll på fotografensmiley. Apporteringen gick bra idag. Hon kunde faktiskt sitta med den ett par sek i munnen. Massa tugg gillar jag inte.

Men eftersom vi haft problem så tar jag en sak i taget. När vi körde metallapporten däremot gick det jättebra, ut fint o in igen. Runt i utgångsposition

Buse fick låna metallapporten, för Maud vill undvika tugginlärning…Om du lägger ut den som jag gjorde till Bäzta, så blir det inte lika lätt att de stämplar den säger jag. Fast det brukar gå bra, han brukar inte leka med den säger Maud. Brukar är ett fint ord sa Buse.

Men titta vad duktigt han kan också sen minsann!

Vi var nöjda med träningen, det var mycket störningar med bilar in och ut ur garage o ibland skrikande däck. Hundskall från andras bilar, och enstaka tjoande barn.

Ikväll gick jag ut ca 22 och kom till Boo energis parkering på väg hem. Kände att bitskinnet låg kvar i fickan o kunde inte låta bli att göra ett framförgående, hon tycks ha fattat ordet före så nu är det bara tempot vi ska ha insmiley dvs mitt tempo, lite ordning o reda! Kallt var det, -10 jätteskönt tycker min själ men inte mina fingrar….smiley. Pangsalvan hjälper förvisso mycket, annars hade jag inte klarat hålla kopplet, tidigare fick jag alltid gå med baggenbälte för att kunna ha tumvantar. Men ändå..det är trist när jag älskar vinter o kyla. Bara gilla läget! Tack o hej leverpastej!