Japp! Idag har det varit lite kallare, skönt! Mycket har dock smält bort av isen, men det innebär att jag inte kan gå i mina icebugs, för då förstör jag broddarna! Men där det är halt blir jobbigt, alltså lösa broddar igen.

Igår skulle jag förbereda lite grejor som jag inte kan säga nåt om här än. Hade ett möte idag, men det gick hyfsat tror jag i alla fall. Jag gjorde åtminstone så bra jag kunde, sen kanske det inte räcker. Men det är jobbigt om man känner att man är svarslös, eller inte förberedd ordentligt, men det hann jag alltså TROTS att vi fick susa iväg o köpa ny dammsugare! En fin saffransgul blev det. Miele

O idag när jag kom hem från jobbet, möte, samt möte med jobbet smiley så hade jag fått post. Tjänstetecknet! Jättefint Nicke nyfiken o ett hjärta blev det! Tyckte det passade fint med tanke på att jag har sveriges nyfiknaste hund som jag älskarsmiley! MEN de har stavat fel!!!!!!!!Trots att jag skrivit ordentligt namnet. Nå har hört av mig till dem o hoppas de är villiga att göra om o rätt. Annars beställer jag från nån annan! Men visst var det fint förutom stavfelet!

Nu ska jag sova, imorgon är det jobb igen, sen hem o goa med Bäzta till skidskyttet för att sen sticka ut en långprommis, sen jobba. Har inte gjort all plantid idag, eftersom vi hade möte, och har en timma idag samt en imorgon. Tjingeling!