Japp, då var det dags att bära ut granen! Många, jag själv också, fasade över att jag gett 700 för en gran och flera undrade om inte Tobbe kunnat hejda mig, de borde veta bättresmiley! När jag räknat på det så är det faktiskt bara 30/dag. Om vi räknar på det. Alla ni som röker ex, hur mydet röker ni upp på ett dygn? Många spenderar 1000-lappar varjenån gång i månaden på krog, vissa varje helg. Jag tycker att det trots allt är värt de där pengarna, Bäzta har ju hälsat på den ett par ggr, och barren är kvar. Tobbe har haft lite idéer om hur vi skulle få ut den-genom fönstret! Törs du det, tänk om nåt pajar? Vad kan gå fel undrade han? Tja

Nå, annars var idén bra

Efter att ha klippt ner, plockat undan, städat så blev det så fint sååå med nya fräscha tulpaner

På fredagen hade vi bestämt att vi skulle åka till Ikea en timma innan stängning. Hade tänkt köpa nytt köksbord. Vi behöver ny soffgrupp också-fast det är inte Bäztas “förtjänst/fel” utan den är bara nedsutten. Vi har tvåtusen i presentkort, samt pengar som blev från Lundellkonserten eftersom den blev inställd. Men vi blev inte helt fast så vi köpte inget då. Hittade sen en soffgrupp på EM möbler i Gustavsberg. Den kostade, snygga skinnmöbler + ett passande bord ca 26 480:- Hem o rensa spargrisen? Nä, så mycket mynt har vi inte! man får många Ektorpsoffor för 26 480. Det blir nog så. Passar bra också eftersom det är lokal anknytningsmiley! Köksbord? Tja, jag ska se om vi kan slipa upp det gamla. Väntar till sommaren med nytt. Det var flis på golvet häromdagen. Samma dag som jag sa till Cilla i telefon att hon slutat tugga på köksbordet…Nu ska jag kolla idrottsgalan sen ta på Bäzta skridskorna o gå en prommis ….halt som fan för henne, men jag har ju mina icebugs! Må gott!