Idag har jag varit på yoga! Hade bokat reservplats fick nr 7. Bäzta o jag låg i soffan o tittade på Helena Ekholms fantastiska skyttesmiley. Brons tog hon för att en ryss o en tysk (lät ju nästan som början på en Bellman….smiley) körde snabbare i spåret. Nå, sen ringde jag F&S o fick veta att yogan var väldigt populär o passen brukade vara fulla. Oki, ingen idé att åka ner tänkte jag. Hur som ska Bäzta få en riktig runda till. Morgonprommis är ju runt 2,5 km o likaså nu. Jag kom dessutom ihåg att träna lite platsliggning. Eftersom jag väntat till det börjat skymma hoppades jag att middagen skulle skutta förbi så jag fick störning som häromdagen. Icke! Inte ett rådjur. På väg hem får jag ett sms. Jag har fått plats på Yogan! Hem med bus o då har Tobbe kommit hem.

En tråkig sak som hänt är ju att Lundell tydligen blivit sjuk o ställt in sin turné. Trist trist, hoppas det inte är alltför allvarligt, han får krya på sigsmiley. Jag tog således med våra julklappar och löste in dem igen. Det får bli en del av vårt nya köksbord!

När yogan hållit på en stund så känner jag mig sjösjuk igensmiley. Inte kul! Tror dock att, om jag lär mig övningarna o kommer ihåg att andas, så är det nog rätt nyttigt för mig. Ska gå i Orminge sen tror jag så jag kan promenera hem om jag mår illa igen. Tror det var båggångarna som spökar. När vi dansade förut så var det ju några som tyckte det var bra att träna akrobatiken med mig som inte vägde så mycket. Då blev jag också illamående. Vet en viss Gunnar på Nackswinget som snurrade runt mig ett par varvsmiley, som tur var inte på vårt 20 års jubileumsmiley. Jag vet att det är en vanesak så jag tänker nog köra fler ggr o prova. Andas!

Häromkvällen fick alltså Bäzta lite störningsträning o jag blev glad. En hare skuttade ut på vägen framför oss när hon låg plats. Det var en bra början, eftersom den skuttade från oss, o en bit bort så blev det inte alltför stor störning, men tillräckligt för att fånga intresse. Hon låg, med svanhals á la Meja, men hon lågsmiley.

Idag har det varit lite kallare, några minusgrader men fortfarande moddigt. När man kommer o går, ser liten snötraktor på gång/cykelvägen mittemot. Stannar o låter den köra förbi innan man fortätter. Sen går man över o tror att man ska gå på nyskrapad gångbana- är man dum som tror det eller?? Fanskapet hade ju inte skrapat ett skit, körde bara därsmiley. Enda gången jag var glad att Bäzta skällde ut den!

Nu sovdags! Natti natt