Igår, onsdag, kom Tobbe hem före mig så jag stannade till o köpte kaffe på vägen för det var slut hemma. När jag sen gick från busshållplatsen helt allena och det börjar skymma så möter jag en Bellman´s bil o förstår Bäzta precis, för det är ett MONSTERsmiley! STOR med lysande starka ögon, och en panna som det blinkar orangea ljus ifrån. Med ett stort svart gap! Tacka F-N för att hon är skitskraj för dem! Har ju haft fullt sjå med henne och inte riktigt tänkt på hur de ser ut, som tagna ur värsta skräckfilmen! Det märks att hon är inne i skum period. Hade hon inte varit kastrerad så borde hon nyss gått ur löp, lite svårt eftersom hon bara löpte två ggr innan, att veta hur de skulle legat men nåt sånt. Enl Maggan skulle det kunna vara kvar i hjärnan på henne, och ev tom nån mindre skendräktighet. Men sen finito. En morgon i veckan höll hon på att väcka hela Björknäs. Vi kom runt hörnet o nu är det en JÄTTEvall där så hon såg inte först, men när vi kom runt så skällde hon rejäla skall, skiträdd o lika förbannad! Den hon skällde på vart däremot inte ett dugg rädd- utan garvade bara åt henne o sa”- Jag var inte här igår eller hursmiley. Jodå, han hade rottisar själv och haft ett par stycken. Han höll på att flytta en fyrhjuling och eftersom det var lugnt så fick hon för ovanlighetens skull undersöka prylen. Det funkar ju inte alltid nämligen. Får passa på när det är nån som inte skiter knäck av hennes ljud!

Igår var vi på Harry Potter o dödsrelikerna, del 1. Hade lurat med mig Tobbe, som inte läst böckerna men vi har sett filmerna hemma. Plötsligt tittar han på mig, som sitter helt lugnt, men är oerhört tacksam över att ha läst boken så jag var förbereddsmiley. Förstår inte de föräldrar som låter sina barn se dessa filmer. Spännande o roliga men det finns ju en anledning till att de är från 11 år. Nu såg jag inte några yngre där, men en del får ju se hemma. Däremot var vi inte heller äldst! Det kom ett gäng o satte sig bredvid oss, o några platser framför precis. En av dem frågar, ser du nåt, varpå svaret kommer-nä,bara farfar! FIlmen hade alltså inte börjat, farfar stod upp o tog av sig rocken. Farfar var nog runt 55-60 sådär. Inte gammal, men äldre än osssmiley.

Idag sov vi länge, sen ut en sväng med Bäzta o sen frunch! Bilen till Bromma zoo för att skaffa typ sån antidrag, men haltimärket. Samma princip på sele dock. Hoppas remmarna sitter bättre. Den andra ska jag reklamera. Det är ju inget jag har jämt, men om jag har ont i nacken ska hon inte “vinna” nåt på att dra, vi jobbar såklart med lydnaden hela tiden. Men har jag ont så är det inte kul. Då är det skönt att veta att jag har en nödbroms!Och den nödbromsen ska jag prova om en stund. Ikväll lär det väl kanske vara fler Bellman-monster ute kanske. Eller andra grävskopemonster!

Hittade lite roliga kort från nyår, hoppas få fler av Cilla som tog fler kort. Men vad tror ni, vann Peter denna giv eller har han nyss gett mig nåt +4 kort?