I söndags körde jag Tobbe ner till Velam för teknikträning på långfärdsskidor, sen till Nacka Bk för att träna lite inne i klubbstugan. Tog med några bullar från frysen o godis för att dela med mig av kalorierna. Några bullar gick väl åt, men vi tränade lite också. Bäzta kan inte sitta med apportbocken! Hon vet inte hur man gör längresmiley. Jag måste nog fixa mer tålamod. Inte att jag blir arg för att hon inte förstår, men jag tänker att jag nog inte gör rätt, och ger upp o funderar på hur jag ska göra istället. Cilla visade och hon väntade in LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGE men jo, det var så vi gjorde med Asta för hundra år sen känns det som. Men hon var så matglad så när hon nosade på apporten o fick sin gobit så klickade resten rätt snabbt. Bäzta ser bara olycklig ut o då blir jag det medsmiley. Men men, efter typ 10 min så fattade hon o sen får vi fortsätta här hemma. Nu har det varit fullt ös med annat också. När vi hämtat Tobbe från skidorna, o varit i G-berg för att köpa nötter till fåglana åkte vi hem o åt, sen riktig promenad. Därefter tog jag på mig träningskläderna o åkte upp till F&S i Orminge o där var nattsvart!! De hade ändrat tid även söndagen, trots att det var “vanlig” söndag. Surt surt!

Igår var det jobbardag. Tobbe har letat reda på sin gamla stegräknare som jag lånar nu. Min normala “vardagsrunda” var ca 2,1 km, korta rundan ca 1 km, samt förlängda vardagsrundan ca 3 km. Den förlängda är bra, för man kan alltså korta den om det behövs. Ex om vi stannat o tränat eller lekt o klockan rinner iväg-då genar vi! Eller om jag inte har känsel kvar i fingrarna-då genar vi. Eller tvärtom på sena kvällar när jag är ledig dagen därpå. Jag säger till Tobbe att jag går en liten runda. Det existerar inte såna kvällar. De blir långa. Det enda som kan korta dem är alltså att jag inte har några fingrar. Där är baggenbältet optimalt då jag kan ha tumvantar o styr henne med rösten eller att göra helt om. Med spikskor så står jag stadigt o hon följer med What ever! Tänker hålla henne kvar på 29 kg…..Igår jobbade jag lite också, sammanställde min planeringstid o kvällstimmar så jag kunde skicka in den.

Idag har det varit folk här för att täta skorstenspipan. De lyckades förstöra vårt fina badrumsmiley stort fult hål i kaklet! Jag är pissförbannad! Vet inte hur de tänker ersätta för Tobbe hade inte fått tag i deras chef, han var på semester. Det må bli en bra ersättning-annars ringer jag till plus! När jag kom hem så jobbade jag lite för Tobbe hade nyss varit ute med henne. Sen var jag en 3 km runda innan jag åkte till Gymmet o körde överkropp samt löpbandet. På torsdag ska jag ta benen. Sen smoothie till NCIS!

Nu sovdags. Godnatt!