Idag har jag haft ont i huvudet nästan hela dagen, o inte velat ta nån alvedon eftersom min mage krånglat lite tidigare. Och nu ikväll känns ryggen inget kul heller så jag la mig på spikmattan en halvtimma. Skönt! Jag hittar inte min nackkrage, begriper inte vart den tagit vägensmiley. I övrigt är det rätt ok tycker jag. Lilla Bäzta är ju världens snällaste, men också världens mest nyfikna tror jagsmiley. Det är ju positivt o jag är jätteglad för det, men jag måste vara ett steg före hela tiden, vilket är jobbigt om man inte mår helt ok. Nu är hon ju alltså lekfull men bor man nära stor trafikera väg får man helt enkelt inte jaga snökokor mitt i vägen för att de rör sig i vinden! Annars är man ingen rottis längre utan en dörrmatta o det vill jag inte. Alltså får jag se till att hon håller sig där hon ska o helst se det jag tror hon går igång på först! Men imorgon kommer jag hem tidigt och ska försöka ge mig ut o gå en långis i dagsljus tänkte jagsmiley. Sen har jag faktiskt bokat in mig på yoga i sickla för första gången, innan dess tänkte jag köra lite styrketräning. Ska komma ihåg att ta med handspriten med tanke på allt som går runtsmiley.

Idag har det varit kallare tror jag, -8 hade vi nog när vi var ute på dagen. Skönt att jobba sent när Lovisa stänger, vi gillar ju båda att vara utomhus, även om det är kallt. Och Margot är snäll o gör riktig varm choklad åt oss, ingen o,boy inte! Nu ska jag anfalla stryktvätten en stund innan Bäztas kvällspromenad. Tjingeling!