Säger jag idag till världens bästa Tobbe som fyller årsmiley! Stackarn har jobbat i natt, fick äran att gå promenad med Bäzta i alla fall frampå dagen. När jag kom hem har han blivit firad med en flaska Xanté som jag vet att han tycker om, samt fick han presentkort av mamma o B-A på gubbdagis!

Jag var sen iväg o valde ut en Kungsgran. Snälla Krister hade tänkt på mig o ställt fram den snyggastesmiley. Han hjälpte till att lyfta fram andra också som jag pekade på, men den första var klart bäst. Men jävlar var kungsgranarna är dyra i årsmiley! Den får baske mig stå kvar till påsk!! Får väl flytta ut den i värsta fall!

Igår var Ann, Cilla, Meja och Jojo här på lite adventsfika. Glögg o lussebullar med pepparkakor, Tack för en trevlig kväll! Ikväll verkar det inte komma några gäster till Tobbe så jag funderar på att lura ut honom på middag om han orkar, eller åka o handla nåt gott till middag.

Vintern tycks hålla i sig vilket jag är glad för -5 grader eller kallaresmiley. Halkan gillar jag förvisso inte, men ska fixa Icebugs efter jul. Må gott!