Bäzta hämtade jag idag. O jag anar att Jojo är tröttaresmiley. Vinterväder har vi fortfarande. Skönt, var rädd att det skulle bli varmt. Det verkar hålla i sig.

Igår var det 20-års jubileum på Nackswinget, jättekulsmiley! Vi hade gått en ordentlig promenad med Bäzta o sen åkte jag o lämnade henne hos Jojo. Vi tog bilen till Grönans parkering och sen hämtade Inga-Lill upp oss, eller rättare sagt hennes chaufför, jag fick inte ens öppna dörren själv, fint som snus! Inte varje dag vi åker Rolls-Royce till dans! Folk tittade lite när vi kom upp till Solliden, skjuts ända upp! Marianne, Ingalills syster var där redan o vi samlade ihop oss för att få sitta vid samma bord. Kul var att även Eva o Janne, Birgitta och Anders och var där samtidigt så vi blev ett gäng. Inne sen var det ändå fler som vi inte sett på flera år, Kul kul! Synd bara att inte Gittan kunde komma, eller Anders, de har ändå varit med och grundat föreningen. God mat fick vi, och vin. Sen dans, men min nacke kan inte dansa så mycket så jag satt mest o pratade, men några danser blev det.

Halv 2 började vi dra oss hemåt, promenerade ner till bilen o körde Jenny till sin parkerade bil i stan. Då berättade hon att hon inte kunnat ta sig fram tidigare dit hon skulle för att nån sprängt sigsmiley, så fick vi reda på det mycket tråkiga. Nu har ju Sverigedemokraterna tyvärr fått vatten på sin kvarn. SUCK! Hoppas det inte blir mer av detta. Dessvärre har ju våra kära politiker skurit ner vårt försvar. Det som är kvar av det arbetar ju ialla fall med detta nu. Kanske man kan tänka sig ett litet ökat anslag?

Efter att även kört hem Eva o Janne till Hästhagen så landade vi här hemma halv tre. Jag ställde klockan på halv tio för att inte sova bort hela dan, misstänkte att Bäzta inte riktigt kommit till ro hos Jojo eftersom det var första gången hon sov borta. Mycket riktigt, det hade förvisso fungerat bra med hundarna. De hade brottats ute så snön yrde. Men inne hade Leya försökt lära Bäzta att man ska vara lugn. Grattis, snyggt försök, får vi låna Leya en vecka? Efter att vi bakat lussebullar och varit i stan o handlat mer hundmat o lite kaninöron o lammöron så åkte vi hem o lagade middag. Sen sov Bäzta från ca 19-21.30 i soffan

Vaknade såklart när jag tog kortet, sen gick vi ut på vår kvällsprommis, 2.5 km ca. Det är så himla skönt. Jag säger alltid till Tobbe att ” jag är trött, det blir nog bara en liten” , sen är vi ute 40 min i alla fall. Det tar oss den tiden att gå eftersom vi inte är riktigt överens om tempot och jag ger mig inte. Jag kan visst gå fort, men det är JAG som bestämmer HUR fort och NÄR! Man sover så gott på kvällen när man fått massa frisk luft, -10 grader var det ikväll, skönt! Fettförbränningen funkar bättre också, dessutom! För givetvis äter jag inte när jag kommer hem. Ev en frukt iofs om jag är hungrig. Bäzta får sin nattmacka. Godnatt!