Hunden som försvunnit har kommit tillbaka! Ringde precis för att kolla om Robert hört något. Han bad om ursäkt att han inte ringt o meddelat, men onsdag morgon hade Izzy stått utanför Hellasfiket när de öppnadesmiley-klok hund! Han tackade för hjälpen! Skönt att denna historia fick ett bra slut, minns förra året när vi letade efter en Labbe som tyvärr fick ett sämre slut då han blivit överkörd på saltsjöbadsledensmiley.

Känns att det börjar bli jul nu, mysigt med vinter och att Bäzta får busa. Det gör vi i snön. Är bara så trött på alla satans katter som springer hur som helst. Skiter i vår trädgård och Bäzta tål inte fisk så nog f-n skiter de ur massa sånt. Jag köper svindyrt vet foder o sen kan hon inte få gå lös i sin egen trädgård för alla satans kattägare inte har koll på sina djur! Har lust att gå runt bland de trädgårdar jag vet att det finns katt- och fördela ut Bäztas skit där!

Nu ska jag in till barna igen, rasten slut!